Βόλος: “Τσαντάκιας” οδηγείται σε αποτοξίνωση με εισαγγελική εντολή – Τα θύματά του κατέληγαν στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που συγκέντρωσε η αστυνομία, προέκυψε πως έφτασε στο σημείο να σέρνει τα θύματα του στον δρόμο, τους τραβούσε τα μαλλιά και στις περισσότερες περιπτώσεις κατέληγαν στο Νοσοκομείο.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Βόλος: “Τσαντάκιας” οδηγείται σε αποτοξίνωση με εισαγγελική εντολή – Τα θύματά του κατέληγαν στο νοσοκομείο freepik

“Τσαντάκιας” που είχε γίνει ο “εφιάλτης” των περαστικών στους δρόμους του Βόλου, οδηγείται με εισαγγελική εντολή σε αποτοξίνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gegonotanews.gr, ο άνδρας συμπεριφερόταν με αγριότητα στα θύματα και την Παρασκευή, αποφασίστηκε από το δικαστήριο να εισαχθεί σε κλειστό πρόγραμμα αποτοξίνωσης. Σε άμεσο χρονικό διάστημα θα ενημερωθεί η Εισαγγελία από τους υπεύθυνους του προγράμματος για την πορεία του και εάν δεν επιθυμεί να προσαρμοστεί στα δεδομένα, θα οδηγηθεί στην φυλακή. Ο 30χρονος συνελήφθη στις 5 Νοεμβρίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας για 3 περιπτώσεις κλοπών, ενώ όπως έγινε γνωστό εμπλέκεται σε ακόμη δέκα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης, χρησιμοποιώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα και δίκυκλο μοτοποδήλατο, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου από τις μεταμεσονύχτιες έως τις μεσημβρινές ώρες στο Βόλο, προσέγγισε 3 γυναίκες, σε διαφορετικές περιπτώσεις και τους άρπαξε τις τσάντες, που περιείχαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 213 ευρώ, κινητό τηλέφωνο, τραπεζικές κάρτες και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

"Τσαντάκιας" οδηγείται με εισαγγελική εντολή σε αποτοξίνωση

EUROKINISSI/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

“Τσαντάκιας” οδηγείται με εισαγγελική εντολή σε αποτοξίνωση: Η αγριότητα σε βάρος των θυμάτων του

Ο δράστης θεωρείται εξαιρετικά βίαιος. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που συγκέντρωσε η αστυνομία, προέκυψε πως έφτασε στο σημείο να σέρνει τα θύματα του στον δρόμο, τους τραβούσε τα μαλλιά και στις περισσότερες περιπτώσεις κατέληγαν στο Νοσοκομείο. Τον κατέγραψαν κάμερες, ενώ βρίσκεται εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους για ανάλογα αδικήματα και απασχολεί συνεχώς τις αρχές.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ