Δευτέρα 06 Μαϊου 2024

Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι: Τρεις τραυματίες – Αναζητείται ένα μαύρο τζιπ – ΒΙΝΤΕΟ

Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις και έχει μεταβεί και ο επόπτης Διεύθυνσης Αθηνών.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι: Τρεις τραυματίες – Αναζητείται ένα μαύρο τζιπ – ΒΙΝΤΕΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν λίγο πριν τις 7 το πρωί του Σαββάτου έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι. Αποτέλεσμα των πυροβολισμών ήταν ο σοβαρός τραυματισμών τριών ατόμων, που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Γεννηματάς. Πρόκειται για δύο αδέρφια κι έναν φίλο τους, ηλικίας 33, 28 και 24 ετών οι οποίοι ήρθαν από την Κρήτη για ένα μπάτσελορ πάρτι και δέχτηκαν τους πυροβολισμούς καθώς έβγαιναν από το νυχτερινό κέντρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ΕΘΝΟΣ, αναζητείται σε όλη την Αττική ένα μαύρο τζιπ, τις πινακίδες του οποίου έχει η ΕΛ.ΑΣ. Στο όχημα που αναζητείται επέβαιναν οι δράστες που πυροβόλησαν κατά των τριών ατόμων.

Οι αξιωματούχοι της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι η επίθεση πιθανώς να μην είχε στόχο τα συγκεκριμένα άτομα τα οποία έτυχε να βγαίνουν έξω την ώρα της επίθεσης.

Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις και έχει μεταβεί και ο επόπτης Διεύθυνσης Αθηνών.

Από το σημείο έχουν συλλεχθεί για την ώρα 4 κάλυκες των 9 mm.

“Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα από την ΕΛΑΣ”

Μιλώντας στο OPEN η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνα Δημογλίδου ανέφερε για την υπόθεση:

«Είναι πολύ νωρίς να φτάσουμε σε συμπέρασμα. Τα τρία παιδιά είχαν φτάσει ως επισκέπτες στην Αθήνα. Λαμβάνονται μαρτυρίες και για το όχημα. Η κατάστασή τους δεν κρίνεται σοβαρή, σύμφωνα με τις πληροφορίες».

«Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα από την ΕΛ.ΑΣ. εάν ήταν το κατάστημα ο στόχος ή τα τρία παιδιά», σημειώνει, ενώ κλίνει προς το ενδεχόμενο στόχος να ήταν πιθανώς το κατάστημα.

ΒΙΝΤΕΟ: ΟΡΕΝ

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ