Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Πένθος για τον Στέλιο Ρόκκο – Πνίγηκε ο 50χρονος αδερφός του ενώ είχε πάει για ψαροντούφεκο

Ο δημοφιλής ερμηνευτής είχε χάσει εντελώς ξαφνικά τον Ιούνιο του 2021 και τον άλλο αδερφό του από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 50 ετών.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Πένθος για τον Στέλιο Ρόκκο – Πνίγηκε ο 50χρονος αδερφός του ενώ είχε πάει για ψαροντούφεκο (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ / ILIALIVE.GR)

Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή Στέλιο Ρόκκο, καθώς τραγικό θάνατο βρήκε ο αδερφός του Νίκος. Ο αδερφός του Στέλιου Ρόκκου αγνοούνταν από το απόγευμα του Σαββάτου και εντοπίστηκε νεκρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο άτυχος άνδρας, ο οποίος ασχολούνταν επαγγελματικά με το ψάρεμα, είχε πάει για ψαροντούφεκο και πνίγηκε.

Ο 50χρονος, Νίκος Ρόκκος, έφυγε το πρωί του Σαββάτου για την παραλία, χωρίς να δώσει σημεία ζωής για πολλές ώρες με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι δικοί του άνθρωποι καλώντας το λιμεναρχείο.

Από το Λιμενικό υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση με τη συμμετοχή 4 πλοίων καθώς και 6 ιδιωτικών σκαφών ενώ στις έρευνες συμμετείχε και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Άνδρες του λιμενικού σώματος τις απογευματινές ώρες εντόπισαν την βάρκα του, τον εξοπλισμό του και προσωπικά του αντικείμενα, ενώ ειδοποιήθηκαν και δύτες για ερεύνα.

Τελικά η σορός του εντοπίστηκε λίγο πριν τις 11 το βράδυ από ιδιώτη στην παραλία Αμνίου – Άγιος Γεώργιος στην περιοχή της κοινότητας Παναγιά.

Νεκρός ο αδερφός του Στ. Ρόκκου: Ανείπωτος πόνος για τον ερμηνευτή

Τραγικές είναι αυτές οι ώρες για τον Στέλιο Ρόκκο και την οικογένειά του, καθώς πριν από περίπου δύο χρόνια και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2021 είχε χάσει εντελώς ξαφνικά και τον άλλο αδερφό του από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 50 ετών.

Το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Στέλιος Ρόκκος στη Θεσσαλονίκη μάλιστα, αμέσως μόλις έγινε γνωστό το συμβάν, έβγαλε ανακοίνωση στήριξης του γνωστού καλλιτέχνη.

ΒΙΝΤΕΟ: MEGA

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ