Παρασκευή 03 Μαϊου 2024

Τρίκαλα: Συνελήφθη ο “παραλήπτης” βαλίτσας που περιείχε κάνναβη και “ταξίδευε” με λεωφορείο του ΚΤΕΛ – Αναζητείται ο αποστολέας

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τρίκαλα: Συνελήφθη ο “παραλήπτης” βαλίτσας που περιείχε κάνναβη και “ταξίδευε” με λεωφορείο του ΚΤΕΛ – Αναζητείται ο αποστολέας Eurokinissi

Συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών άνδρας στα Τρίκαλα που παρέλαβε βαλίτσα με κάνναβη, η οποία “ταξίδευε” ασυνόδευτη σε λεωφορεία του ΚΤΕΛ. Οι αστυνομικοί έχουν ταυτοποιήσει και τον επίσης Έλληνα αποστολέα, ο οποίος δεν εντοπίστηκε και αναζητείται.

Η αστυνομία είχε την πληροφορία ότι ο “αποστολέας” φόρτωσε σε υπεραστικό λεωφορείο μία συσκευασία με ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης βάρους 500 γραμμαρίων και αξιοποιώντας την, έφτασε στον παραλήπτη που εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση. Η ίδια κατηγορία βαρύνει και τον αποστολέα, ο οποίος αναζητείται από τις Αρχές.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ