Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Στη φυλακή ο 25χρονος που “ξάφριζε” αυτοκίνητα έξω από κοιμητήρια στη Θεσσαλονίκη

Ο 25χρονος δράστης έφτανε στα κοιμητήρια του Ευόσμου με ένα νοικιασμένο αυτοκίνητο προκειμένου να μην αποκαλύπτει τα στοιχεία του, ενώ πάντα δρούσε πρωινές-μεσημεριανές ώρες. 

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στη φυλακή ο 25χρονος που “ξάφριζε” αυτοκίνητα έξω από κοιμητήρια στη Θεσσαλονίκη Eurokinissi

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 25χρονος που διέπραττε κλοπές αυτοκινήτων έξω από κοιμητήρια. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για «διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Ο ίδιος αρνείται τις πράξεις και δηλώνει αθώος.

Ο 25χρονος δράστης έφτανε στα κοιμητήρια του Ευόσμου με ένα νοικιασμένο αυτοκίνητο προκειμένου να μην αποκαλύπτει τα στοιχεία του, ενώ πάντα δρούσε πρωινές-μεσημεριανές ώρες.

Κλοπές αυτοκινήτων έξω από κοιμητήρια: Το χρονικό

Όπως έγραψε και το dikastiko.gr, μετά έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου, ο 25χρονος εντοπίσθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, 30 Δεκεμβρίου 2023, στο κοιμητήριο Ευόσμου και με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, καθώς την προηγούμενη ημέρα είχε διαρρήξει αυτοκίνητο, από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσε μία τσάντα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς, από τις 20 Νοεμβρίου διέρρηξε πέντε ακόμα οχήματα, από τα οποία αφαίρεσε χρήματα και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα των ιδιοκτητών.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, και οδηγήθηκε στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ