Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 49χρονου που βρέθηκε νεκρός έξω από γήπεδο – Συνελήφθη 39χρονος

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία, ενώ συνελήφθη για παράβαση της Νομοθεσίας «Κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια ή τη δημόσια τάξη, κατά την αιτιολογημένη κρίση της αρμόδιας αρχής».

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 49χρονου που βρέθηκε νεκρός έξω από γήπεδο – Συνελήφθη 39χρονος EUROKINISSI

Εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς η δολοφονία του 49χρονου από το Ιράκ ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην είσοδο γηπέδου στα Λαγκαδίκια Θεσσαλονίκης. Όπως έγραψε και το dikastiko.gr, ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Πέμπτης, κι έφερε 3 τραύματα στο στήθος – πιθανότατα από μαχαίρι ή ψαλίδι – και κακώσεις στο κεφάλι.

Σύμφωνα με το grtimes.gr η δολοφονία του 46χρονου εξιχνιάσθηκε έπειτα από την επιστάμενη και μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι ταυτοποίησαν και συνέλαβαν έναν 39χρονο με καταγωγή από την Τουρκία.

Συγκεκριμένα, ταυτοποιήθηκε ως δράστης 39χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, με τη συνδρομή του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία, ενώ συνελήφθη για παράβαση της Νομοθεσίας «Κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια ή τη δημόσια τάξη, κατά την αιτιολογημένη κρίση της αρμόδιας αρχής».

Δολοφονία άνδρα στα Λαγκαδίκια: Ο καυγάς πριν τη στυγερή δολοφονία

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς 39χρονος, βραδινές ώρες της 03-01-2024, έπειτα από διαπληκτισμό με το 49χρονο θύμα της δολοφονίας, του επιτέθηκε με αναδιπλούμενο μαχαίρι και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ