Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Κακοκαιρία: 337 κλήσεις έλαβε σε όλη τη χώρα το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής

Οι περισσότερες κλήσεις αφορούν κυρίως κοπές δέντρων και παροχές βοήθειας.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κακοκαιρία: 337 κλήσεις έλαβε σε όλη τη χώρα το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής gegonota.news

Η κακοκαιρία που έπληξε το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, προκάλεσε πολλά προβλήματα και ζημιές σε σπίτια και επιχειρήσεις. Συνολικά 337 κλήσεις έλαβε το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος λόγω της εκδήλωσης θυελλωδών ανέμων και των ισχυρών βροχοπτώσεων και καταιγίδων.

Οι περισσότερες κλήσεις αφορούν κυρίως κοπές δέντρων και παροχές βοήθειας.

Κακοκαιρία: Οι κλήσεις που δέχτηκε η Πυροσβεστική σε κάθε περιοχή

– Στην Περιφέρεια Αττικής το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΠΣ έλαβε 115 κλήσεις και πραγματοποιήθηκαν 95 κοπές δέντρων και 20 αφαιρέσεις αντικειμένων.

– Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΠΣ έλαβε 82 κλήσεις και πραγματοποιήθηκαν 41 κοπές δέντρων και 5 αφαιρέσεις αντικειμένων.

– Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΠΣ έλαβε 45 κλήσεις και πραγματοποιήθηκαν 37 κοπές δέντρων.

– Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΠΣ έλαβε 22 κλήσεις και πραγματοποιήθηκαν 16 κοπές δέντρων και 1 αφαίρεση αντικειμένου.

– Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΠΣ έλαβε 25 κλήσεις και πραγματοποιήθηκαν 13 κοπές δέντρων και 2 αφαιρέσεις αντικειμένων.

– Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΠΣ έλαβε11 κλήσεις και πραγματοποιήθηκαν 8 κοπές δέντρων.

– Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΠΣ έλαβε 15 κλήσεις και πραγματοποιήθηκαν 10 κοπές δέντρων

– Στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΠΣ έλαβε 15 κλήσεις και πραγματοποιήθηκαν 10 κοπές δέντρων και 1 αφαίρεση αντικειμένου.

– Στην Περιφέρεια Ηπείρου το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΠΣ έλαβε 7 κλήσεις και πραγματοποιήθηκαν 6 κοπές δέντρων και 1 αφαίρεση αντικειμένου

Τέλος, η Πυροσβεστική καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση εκδήλωσης καιρικών φαινομένων να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ