Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο 25χρονος τράπερ για τον άγριο ξυλοδαρμό 23χρονου φοιτητή

Σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ νοσηλεύεται ο 23χρονος φοιτητής.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο 25χρονος τράπερ για τον άγριο ξυλοδαρμό 23χρονου φοιτητή EUROKINISSI

Συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου ο 25χρονος τράπερ που αναζητούνταν καθότι κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό 23χρονου φοιτητή στη Θεσσαλονίκη. Όπως έγραψε και το dikastiko.gr, ο άγριος ξυλοδαρμός του έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Παρασκευής, 26 Ιανουαρίου 2024, έξω από μπαρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του τράπερ σχηματίστηκε δικογραφία για βαριά σωματική βλάβη. Ο 23χρονος μαζί με δύο φίλους του, δέχθηκε επίθεση από τον τράπερ, ο οποίος τον χτύπησε με το κεφάλι του στο πρόσωπο, ενώ ο συνεργός του τον χτύπησε στον θώρακα με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να χτυπήσει στο κεφάλι.

Στη συνέχεια οι δράστες εξαφανίστηκαν και το θύμα μεταφέρθηκε από τους φίλους του στο σπίτι του., μετά από την έκδοση εντάλματος ο γνωστός τράπερ, που κατηγορείται για τον σοβαρό τραυματισμό 23χρονου.

Ξυλοδαρμός 23χρονου από τράπερ: Τι ισχυρίζεται ο δράστης

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο 25χρονος τράπερ φέρεται να υποστηρίζει πως δεν αντιλήφθηκε τον σοβαρό τραυματισμό του 23χρονου, μετά την επίθεση σε βάρος του, καθώς άπαντες αποχώρησαν από το σημείο.

Την ίδια στιγμή, σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ νοσηλεύεται ο 23χρονος φοιτητής, .

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ