Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Μυστηριώδης διάρρηξη στο εξοχικό του επιχειρηματία που εκτελέστηκε στη Μάνδρα – Τι ερευνούν οι Αρχές

Κάτοικοι του χωριού ενημέρωσαν συγγενείς του επιχειρηματία ότι το σπίτι φαίνεται να έχει παραβιαστεί και αυτοί με τη σειρά τους ενημέρωσαν την αστυνομία.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μυστηριώδης διάρρηξη στο εξοχικό του επιχειρηματία που εκτελέστηκε στη Μάνδρα – Τι ερευνούν οι Αρχές (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ερωτηματικά προκαλεί η διάρρηξη της εξοχικής κατοικίας του επιχειρηματία που εκτελέστηκε στη Μάνδρα. Όπως έχει γράψει και το dikastiko.gr, η δολοφονία του άτυχου άνδρα παραμένει ανεξιχνίαστη, με τις Αρχές να μην έχουν καταφέρει ακόμα να εντοπίσουν τους δράστες. Υπενθυμίζεται ότι η εκτέλεση του επιχειρηματία στη Μάνδρα σημειώθηκε την 7η Φεβρουαρίου 2024, λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σπίτι του.

Σήμερα  Σάββατο, κλιμάκιο της αστυνομίας έχει μεταβεί στην Ελάτη Τρικάλων, καθώς άγνωστοι διέρρηξαν την εξοχική του κατοικία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Trikalanews.gr, κάτοικοι του χωριού ενημέρωσαν συγγενείς του επιχειρηματία ότι το σπίτι φαίνεται να έχει παραβιαστεί και αυτοί με τη σειρά τους ενημέρωσαν την αστυνομία.

Οι έρευνες για τη δολοφονία του Χρήστου Γιαλιά συνεχίζονται, με πηγές της αστυνομίας να αποκλείουν το ενδεχόμενο το συμβόλαιο σε βάρος του να συνδέεται με τον πόλεμο που μαίνεται στους κόλπους της Greek Mafia.

Πλέον μένει να φανεί αν οι διαρρήκτες συνδέονται με του εκτελεστές και ποια ήταν τα κίνητρα τους.

Εκτέλεση επιχειρηματία στη Μάνδρα: Το χρονικό

Ο επιχειρηματίας δολοφονήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου 2024 λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σπίτι του στη Μάνδρα. Οι δράστες του είχαν στήσει ενέδρα, και τον πυροβόλησαν στην οδό Αγίας Αικατερίνης.

Στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο με στόχο να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, ενώ το καλάσνικοφ βρέθηκε μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητο του επιχειρηματία.

Ο επιχειρηματίας δέχθηκε τουλάχιστον 15 πυροβολισμούς καθώς έχουν βρεθεί 15 τουλάχιστον κάλυκες από καλάσνικοφ. Επίσης, σύμφωνα αστυνομικές πηγές, διέθετε προσωπική ασφάλεια, την οποία δεν την είχε μαζί του σήμερα και πιθανότατα αυτό το γνώριζαν οι δολοφόνοι του. Ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς εισαγωγείς κρεάτων ενώ είχε υπάρξει ιδιοκτήτης και παράγοντας 3 ποδοσφαιρικών ομάδων.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ