Σάββατο 11 Μαϊου 2024

Δολοφονία στη Νίκαια: “Γνωρίζαμε ότι ο 64χρονος ήταν κακοποιητικός” – “Η οικογένεια του θύματος δεν είχε εντάσεις” – ΒΙΝΤΕΟ

"Ήταν και τα δύο παιδάκια μπροστά, το μεγάλο θα το πήγαινε στο σχολείο ο πατέρας του" αναφέρει γειτόνισσα της οικογένειας.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δολοφονία στη Νίκαια: “Γνωρίζαμε ότι ο 64χρονος ήταν κακοποιητικός” – “Η οικογένεια του θύματος δεν είχε εντάσεις” – ΒΙΝΤΕΟ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινή γνώμη από τη δολοφονία στη Νίκαια και τον θάνατο του 39χρονου έπειτα από πυροβολισμό που δέχτηκε από τον 64χρονο πεθερό του.

Γειτόνισσα του θύματος περιέγραψε τα όσα συνέβησαν στο «Χαμογέλα και Πάλι». Όπως είπε, η οικογένεια του 39χρονου δεν είχε σχέση με εντάσεις και φασαρία.

«Ακούσαμε τις φωνές. Τρομοκρατήθηκε η κοπέλα. Προσπάθησε να τον προστατέψει, αλλά δεν τα κατάφερε. Ήταν και τα δύο παιδάκια μπροστά, το μεγάλο θα το πήγαινε στο σχολείο ο πατέρας του. Περίμενε να βγάλει ο πατέρας του το αυτοκίνητο από το γκαράζ, η κοπέλα ήταν με το άλλο παιδάκι στο μπαλκόνι».

«Λένε ότι έμενε (ο δράστης) μία εβδομάδα στη γειτονιά. Ούτε το αυτοκίνητο δεν είχαμε δει στη γειτονιά», είπε για τον 64χρονο δράστη της δολοφονίας, συμπληρώνοντας πως γνώριζε ότι είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στην οικογένειά του.

«Γι’ αυτό τον χώρισε η γυναίκα του και έφυγε από τη Θεσσαλονίκη και ήρθε εδώ ξεκρέμαστη πριν 4 χρόνια να μείνει με την κόρη της. Δεν έφυγε τυχαία. Είχαν πάει στη Θεσσαλονίκη και πήγαν στον εισαγγελέα, τον έκλεισαν στο ψυχιατρείο. Να κάνει τέτοιο κακό στο παιδί του;», είπε.

Δολοφονία στη Νίκαια: Η νοσηλεία στο ψυχιατρείο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε χωρίσει πριν από τέσσερα χρόνια, ενώ ήταν αποκομμένος από την πρώην σύζυγό του και την κόρη του.

Ο 64χρονος είχε νοσηλευτεί στο ψυχιατρείο της Σταυρούπολης με εντολή Εισαγγελέα, αλλά στις δύο μέρες αφέθηκε ελεύθερος. «Από που να ζητήσω ευθύνες και ποιος είπε ότι ο άνθρωπος αυτός είναι καλά; Απειλούσε ζωές και τον έβγαλαν εκτός», ανέφερε χαρακτηριστικά η κόρη του και σύζυγος του 39χρονου θύματος.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ