Κυριακή 05 Μαϊου 2024

Δολοφονία 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι: Ξεκινά νέος κύκλος καταθέσεων

Η ανακρίτρια δεν έχει λάβει ακόμα τα πλήρη στοιχεία που αφορούν την επίσημη ιατροδικαστική έκθεση, τις ιστολογικές και τοξικολογικές αναλύσεις του Μπάμπη Κούτσικου.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δολοφονία 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι: Ξεκινά νέος κύκλος καταθέσεων facebook

Νέος κύκλος καταθέσεων αναμένεται για την δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι. Το προσεχές διάστημα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση.

Σύμφωνα με τη Real News, θα κληθούν από τις Αρχές μια εργαζόμενη σε επιχείρηση εστίασης του Μεσολογγίου, άτομα που συνελήφθησαν πρόσφατα για ναρκωτικά, τοπικοί επιχειρηματίες αλλά και άτομα που έχουν εμπλακεί σε υποθέσεις αρχαιοκαπηλίας.

Για κατάθεση θα κληθούν, επίσης και συγγενείς του κρεοπώλη που κατηγορείται για τη δολοφονία, οι οποίοι είχαν δανειστεί χρήματα από τον Μπάμπη Κούτσικο.

Δολοφονία 31χρονου στο Μεσολόγγι: Η καθυστέρηση στη συγκέντρωση στοιχείων

Η μη κλήση των μαρτύρων για κατάθεση, οφείλεται όπως έχει γίνει στην καθυστέρηση που σημειώνεται στη συγκέντρωση στοιχείων της υπόθεσης. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ανακρίτρια δεν έχει λάβει ακόμα τα πλήρη στοιχεία που αφορούν την επίσημη ιατροδικαστική έκθεση, τις ιστολογικές και τοξικολογικές αναλύσεις του Μπάμπη Κούτσικου.

Ακόμα εκκρεμούν τα αποτελέσματα από την άρση των τηλεφωνικών επικοινωνιών πολλών προσώπων και τα στίγματα των κινητών τους κατά το επίμαχο διάστημα 4ης και 5ης Ιανουαρίου, όταν και έγινε η δολοφονία.

Τέλος, η έρευνα με τα ειδικά μηχανήματα που «σκανάρουν» τον βυθό δεν είχαν αποτέλεσμα και η έρευνα διακόπηκε χωρίς να εντοπιστεί η καραμπίνα με την οποία δολοφονήθηκε ο νεαρός.

Οι λογαριασμοί του θύματος

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews, το θύμα φέρεται να είχε λογαριασμούς σε τράπεζες του εξωτερικού, καθώς είχε εργαστεί στην Ιταλία, στη Γερμανία και σε άλλες χώρες εκτός Ε.Ε. όπως τη Βραζιλία και το Ουζμπεκιστάν.

Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ, από τις κινήσεις των λογαριασμών πιστεύεται ότι μπορούν να εντοπιστούν και άλλα πρόσωπα εκτός από την κρεοπώλη, που είχαν δοσοληψίες μαζί του, για να κληθούν να καταθέσουν.

Στους λογαριασμούς που είχε σε ευρωπαϊκές χώρες έμπαινε ο μισθός του από την εταιρεία στην οποία εργαζόταν και στέλνονταν χρήματα στην Ελλάδα. Μια συναλλαγή αφορούσε το ποσό της τάξεως των 4.000 ευρώ που είχε δανείσει στον ξάδελφο του 51χρονου κρεοπώλη.

Συγχρόνως από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζονται συνομιλίες που είχε ο Μπάμπης, ο κατηγορούμενος και άλλοι τέσσερις με θέμα την αναζήτηση αρχαίων τάφων, θησαυρών με λίρες και χρυσών αντικειμένων.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ