Κυριακή 05 Μαϊου 2024

Ζάκυνθος: 49χρονη μητέρα κακοποιούσε επί τρία χρόνια τα ανήλικα παιδιά της – Πώς έφτασαν οι Αρχές στη σύλληψή της

Το Χαμόγελο του Παιδιού ανέλαβε την φροντίδα των δυο ανηλίκων με την μητέρα να αναμένεται να περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ζάκυνθος: 49χρονη μητέρα κακοποιούσε επί τρία χρόνια τα ανήλικα παιδιά της – Πώς έφτασαν οι Αρχές στη σύλληψή της freepik

Συγκλονίζει η υπόθεση που αφορά κακοποίηση ανηλίκων παιδιών από την ίδια τους τη μητέρα στη Ζάκυνθο. Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται μετά την αυτοκτονία 49χρονου πριν από λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του imerazante.gr, ο άνδρας αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με κυνηγετικό όπλο και πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα άφησε σημειώματα, νέα στοιχεία σοκάρουν την τοπική κοινωνία.

Τα παιδιά του 49χρονου, 12 και 9 ετών έφυγαν από το σπίτι που ζούσαν με την μητέρα τους ζητώντας βοήθεια από γειτόνισσα της οικογένειας. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η 49χρονη μητέρα κακοποιούσε τα ανήλικα παιδιά εδώ και 3 χρόνια…

Η γυναίκα στην οποία προσέφυγαν για βοήθεια ενημέρωσε την αστυνομία και άμεσα συνελήφθη η 49χρονη μητέρα με τα παιδιά να διακομίζονται στο νοσοκομείο της Ζακύνθου. Μετά από εξέταση των ιατρών διαπιστώθηκαν σημάδια κακοποίησης στο σώμα των παιδιών.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ανέλαβε την φροντίδα των δυο ανηλίκων με την μητέρα να αναμένεται να περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα. Έρευνα για το περιστατικό κακοποίησης πραγματοποιεί το Α.Τ. Αλυκών.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ