Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Δολοφονία υπαλλήλου parking στον Πειραιά: “Τον σκότωσε με κυνική ηρεμία “, αναφέρει το βούλευμα του 68χρονου δράστη

Ο 68χρονος δράστης είχε πυροβολήσει δύο φορές το θύμα του, αφήνοντας ορφανά τα τρία παιδιά του.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δολοφονία υπαλλήλου parking στον Πειραιά: “Τον σκότωσε με κυνική ηρεμία “, αναφέρει το βούλευμα του 68χρονου δράστη (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Νέες πληροφορίες βγήκαν στο “φως” για τη δολοφονία υπαλλήλου parking στον Πειραιά, καθώς δημοσιεύτηκε το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου για τον 68χρονο δράστη.

Ο 68χρονος σκότωσε τον υπάλληλο του πάρκινγκ, πατέρα τριών παιδιών, με απόλυτη ψυχραιμία και κυνική ηρεμία, αναφέρουν οι δικαστές που τον παραπέμπουν σε δίκη.

Ταυτόχρονα, η σύζυγος του θύματος παραχώρησε δηλώσεις στο Star.

Δολοφονία υπαλλήλου parking στον Πειραιά – Τι υποστηρίζει η σύζυγος του θύματος

«Ζητάω να κάνει η δικαιοσύνη τη δουλειά της στο έπακρο. Πρέπει τα παιδιά να δικαιωθούν, να μπορώ τουλάχιστον όταν μεγαλώσουν να τους πω ότι έκανα ό,τι μπορούσα. Είναι τρία μικρά, πολύ μικρά παιδιά που ρωτάνε συνέχεια για τον μπαμπά τους. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι έχει συμβεί, δεν μπορώ να τους το πω», είπε χαρακτηριστικά η σύζυγος του θύματος μετά την έκδοση του βουλεύματος μιλώντας στο Star.

Το χρονικό της δολοφονίας

Πρωινές ώρες της 15ης Σεπτεμβρίου 2023, το θύμα εργαζόταν στον parking του Πειραιά.

Ξαφνικά, ο 68χρονος δράστης ξεκίνησε να του επιτίθεται λεκτικά και στη συνέχεια ανέβηκε σπίτι του για να πάρει την καραμπίνα του. Στη συνέχεια επέστρεψε στο parking και εκτέλεσε εν ψυχρώ τον εργαζόμενο.

«Πρόκειται για ένα έγκλημα που αποφάσισε, δρομολόγησε και εκτέλεσε με απόλυτη ψυχραιμία και κυνική ηρεμία χαρακτηρίζοντας την κάθε κίνηση του η τέλεια αποφασιστικότητα», αναφέρει το βούλευμα για τον 68χρονο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο δράστης μετά τη δολοφονία υποστήριζε πως έχει απώλεια μνήμης. Οι μάρτυρες της τραγωδίας από την άλλη πλευρά, μίλησαν για έναν άνθρωπο που δημιουργούσε πολύ συχνά προβλήματα στην γειτονιά και τον ενοχλούσαν ακόμα και τα κλιματιστικά από τα καταστήματα.

«Ο κατηγορούμενος με τρόπο σαφή μη επιδεχόμενο αμφισβήτησης, εμφορούμενος από ανθρωποκτόνο δόλο, αποφάσισε, έθεσε σε κίνηση και ολοκλήρωσε το έγκλημά του έχοντας πλήρη αντίληψη και συνείδηση και εκτέλεσε εν ψυχρώ σε ήρεμη ψυχική κατάσταση τον υπάλληλο» συνεχίζει το βούλευμα.

Ο 68χρονος είχε πυροβολήσει δύο φορές το θύμα του. Τη δεύτερη φορά του έδωσε τη χαριστική βολή, αφήνοντας τρία παιδιά ορφανά.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ