Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2025

Καταδικάστηκε 44χρονος που είχε μαχαιρώσει φίλο του για λόγους ερωτικής αντιζηλίας

Τι ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Καταδικάστηκε 44χρονος που είχε μαχαιρώσει φίλο του για λόγους ερωτικής αντιζηλίας EUROKINISSI

Συνολική ποινή φυλάκισης 23 μηνών για επικίνδυνη σωματική βλάβη και οπλοχρησία επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας σε 44χρονο που τον Αύγουστο του 2021 είχε μαχαιρώσει πάνω από το στήθος τον φίλο του για τα μάτια μιας γυναίκας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το Δικαστήριο έδωσε 3ετη αναστολή στην ποινή, αφαιρώντας και τη μία ημέρα κράτησης.

Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο το επεισόδιο που έλαβε χώρα νωρίς το βράδυ της 9ης Αυγούστου, το είχε ξεκινήσει ο φίλος του, όταν άρχισε να χτυπά μια κοινή τους φίλη κι εκείνος μπήκε στη μέση να την υπερασπιστεί. Τότε 46χρονος του επιτέθηκε με τσεκούρι και εκείνος αμύνθηκε, όπως υποστήριξε, χτυπώντας τον με το ίδιο όπλο αν και από τη διαδικασία αποδείχτηκε ότι το θύμα χτυπήθηκε από μαχαίρι.

Ο 46χρονος είχε διακομιστεί με ιδία μέσα στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης και εν συνεχεία με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας. Ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί και στη συνέχεια είχε παραγγελθεί η μεταφορά του στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής «Δρομοκαΐτειο» για νοσηλεία, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα με την ψυχική του υγεία.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ