Κρήτη: Τραυμάτισε στο μάτι τον σύζυγό της – Κινδυνεύει να τυφλωθεί
Η γυναίκα φέρεται να πέταξε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο τραυμάτισε σοβαρά τον σύζυγό της στο μάτι

Μία Βρετανίδα στην Κρήτη τραυμάτισε στο μάτι τον σύζυγό της μετά από ενδοοικογενειακό επεισόδιο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε εκτάκτως στο ΠΑΓΝΗ, υπό τον κίνδυνο τύφλωσης.
Σύμφωνα με το patris.gr, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτη σε δωμάτιο ξενοδοχείου μπροστά στα μάτια τριών ανήλικων παιδιών του ζευγαριού.
Οι φωνές του Βρετανού ακούστηκαν σε όλο το ξενοδοχειακό συγκρότημα. Μάλιστα, ήταν οι ίδιοι οι πελάτες αλλά και οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου που άκουσαν τις φασαρίες από το δωμάτιο και κάλεσαν την αστυνομία. Όλοι, μέχρι τη στιγμή που έφτασε το πρώτο περιπολικό, πίστευαν ότι ο άνδρας από τη Βρετανία χτυπούσε τη σύζυγό του.
Αυτό όμως ανατράπηκε, όταν τον είδαν να βγαίνει ουρλιάζοντας από τους πόνους και κρατώντας με το χέρι το μάτι του. Ο Βρετανός μεταφέρθηκε αρχικά σε νοσοκομείο του νομού Λασιθίου και από εκεί κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο Ηράκλειο, καθώς ο κίνδυνος τύφλωσης ήταν ορατός.
Η γυναίκα φέρεται να πέταξε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο τραυμάτισε σοβαρά τον σύζυγό της στο μάτι. Ο αλλοδαπός αφού εξετάστηκε από γιατρούς πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο ξενοδοχείο, για να προσέχει τα ανήλικα παιδιά του, αφού η σύζυγός του, είχε συλληφθεί και πέρασε τη νύχτα της στα κρατητήρια της Δ.Α Λασιθίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τραγωδία στους Αμπελόκηπους: Νεκρός 44χρονος που έπεσε από τον Πύργο “Απόλλων” Oι δικηγόροι Καλαμάτας συνεχίζουν την αποχή από ποινικές υποθέσεις μέχρι 31 Οκτωβρίου Ραγδαίες εξελίξεις για το διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Στα δικαστήρια Καλαμάτας ο ανιψιός του 68χρονου και η σύντροφός του Αναζητούνται χώροι προσωρινής παραμονής μεταναστών στην ΚρήτηΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr