ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΧΑΡΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

50 χρόνια μετά οι πρωταγωνιστές της εξέγερσης της Νομικής καταθέτουν τις μαρτυρίες τους – Η εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά

Διοργανώνεται σήμερα Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023, στις 10.30 το πρωί, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
50 χρόνια μετά οι πρωταγωνιστές της εξέγερσης της Νομικής καταθέτουν τις μαρτυρίες τους – Η εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά

Μία ιδιαίτερη εκδήλωση πραγματοποιεί ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά με θέμα «50 χρόνια από την εξέγερση της Νομικής. Οι πρωταγωνιστές μιλούν». Η εκδήλωση διεξάγεται σήμερα Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023, στις 10.30 το πρωί, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Παναγιώτης Σαπουντζάκης, ενώ θα μιλήσουν οι Γιώργος Βερνίκος, Νίκος Μπίστης, Γιώργος Σαββόπουλος, Στέφανος Τζουμάκας και Γιώργος Φιλιππάκης.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Ηλίας Κλάππας, πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, ο Ευάγγελος Γκιουγκής, πρόεδρος Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών Σ.Φ.Ε.Α. 1967-1974, ο Πάνος Αλεξανδρής, γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης και ο Κωνσταντίνος Χριστοδούλου, αναπληρωτής κοσμήτορας Νομικής Σχολής Αθηνών.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρεμβάσεις θα πραγματοποιήσουν ο Σπύρος Χαλβατζής, αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων (Σ.Φ.Ε.Α. 1967-1974) καθώς και ο Ιωάννης Παλούμπης, αντιναύαρχος ε.α., μέλος του Σ.Φ.Ε.Α.

Στην εκδήλωση συμμετέχει η χορωδία του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά υπό τη διεύθυνση του Μάριου Καζά.

Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά

Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ