Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

8χρονη Αλεξία: Ξεκίνησε η δίκη για τον τραυματισμό της από αδέσποτη σφαίρα, ανήμερα το Πάσχα του 2019 – ΒΙΝΤΕΟ

NEWSROOM icon
NEWSROOM
8χρονη Αλεξία: Ξεκίνησε η δίκη για τον τραυματισμό της από αδέσποτη σφαίρα, ανήμερα το Πάσχα του 2019 – ΒΙΝΤΕΟ

Η υπόθεση της μικρής Αλεξίας η οποία τραυματίστηκε σοβαρά από αδέσποτη σφαίρα ανήμερα το Πάσχα του 2019, στις Θεσπιές Βοιωτίας, είχε συγκλονίσει όλη την Ελλάδα και είχε φουντώσει τον δημόσιο διάλογο για το βάρβαρο και επικίνδυνο έθιμο των μπαλωθιών.

Η μικρή Αλεξία, η οποία έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της όταν δέχτηκε τη σφαίρα του 54χρονου στο κεφάλι, έχει υποβληθεί μέχρι στιγμής σε 6 χειρουργεία, ενώ έχει υποστεί αναπηρία 95% εφ’ όρου ζωής.

Το 8χρονο κορίτσι νοσηλεύτηκε σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία, χάρη στην στήριξη του κόσμου που βοήθησε να συγκεντρωθούν τα χρήματα, ωστόσο επέστρεψε λόγω κορονοϊού.

Τι δήλωσε ο  πατέρας της:

“1,5 χρόνο τώρα περνάμε Γολγοθά. Όλη μου η οικογένεια. Ο κατηγορούμενος ζητάει ποινική διαπραγμάτευση. Δεν θέλει να εμφανιστεί στο δικαστήριο καθόλου. Το κορίτσι μας είναι σε αναπηρικό καροτσάκι και στο κρεβάτι. Έχασε όλα τα παιδικά της χρόνια. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Πηγαίνουμε σε ένα κέντρο αποκατάστασης στη Χαλκίδα. Η επιτροπή που την εξέταση είπε ότι θα έχει 95% αναπηρία εφ’ όρου ζωής. Πήγε και στο εξωτερικό, αλλά δεν τελείωσε, ήρθε ένα μήνα νωρίτερα λόγω κορονοϊού”, δήλωσε ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας.

“Θέλουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη”, πρόσθεσε.

Πηγή: opentv

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ