Δευτέρα 05 Ιουνίου 2023
ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΧΑΡΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Α. Σακελλαροπούλου – Π. Βασταρούχας: Για το έγκλημα στα Τέμπη, οι ποινικές και αστικές ευθύνες θα αποδοθούν εξίσου σε όλους

Η κρίση των δικαστικών λειτουργών δεν θα επηρεαστεί δηλώνουν οι ειρηνοδίκες και μέλη της συνδικαλιστικής ομάδας IUSTITIA.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Α. Σακελλαροπούλου – Π. Βασταρούχας: Για το έγκλημα στα Τέμπη, οι ποινικές και αστικές ευθύνες θα αποδοθούν εξίσου σε όλους freepik

Την ανάγκη οι πολίτες να δείξουν εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και τους δικαστικούς λειτουργούς επισημαίνει η Αφροδίτη Σακελλαροπούλου, σε κοινή ανακοίνωσή της με τον Πάνο Βασταρούχα μπροστά στην εθνική τραγωδία των Τεμπών.

Οι δύο Ειρηνοδίκες και μέλη της συνδικαλιστικής ομάδας IUSTITIA διαβεβαιώνουν τον «ελληνικό λαό ότι οι δικαστικοί λειτουργοί όσο ψηλά, όσο χαμηλά και αν βρίσκονται, καθ’ όλη την διάρκεια της άσκησης ποινικής δίωξης μέχρι την τελεσιδικία, δεν θα επιτρέψουν σε κανένα να επηρεάσει την κρίση τους».

Και προσθέτουν: «Είμαστε βέβαιοι ότι για το έγκλημα στα Τέμπη, οι ποινικές και αστικές ευθύνες θα αποδοθούν εξίσου σε όλους. Είμαστε βέβαιοι ότι η τυφλή ελληνική δικαιοσύνη δεν θα διακρίνει τους υπαίτιους ανάλογα αν είναι απλοί υπάλληλοι, πολιτικοί, διοικητές και σύμβουλοι οργανισμών και εταιρειών».

Τέμπη

Eurokinissi

“Eμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη”: Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους

Σε μία χρονιά όπου το ποσοστό των Ελλήνων πολιτών που αντιμετωπίζει ως ανεξάρτητη την ελληνική Δικαιοσύνη υποχωρεί στο 53%, η προ ημερών εθνική μας τραγωδία θα γίνει αφορμή να αποδείξουμε στον ελληνικό λαό ότι το ποσοστό αυτό μας αδικεί.

Αποτελούμε μέρος του ελληνικού λαού, μας θλίβει η πεποίθηση ότι το κράτος είναι διαλυμένο, συμμεριζόμαστε τις αγωνίες των παιδιών μας για το μέλλον τους και την επιβίωσή τους σε αυτόν το τόπο.

Εγγυόμαστε στον ελληνικό λαό ότι οι δικαστικοί λειτουργοί όσο ψηλά, όσο χαμηλά και αν βρίσκονται, καθόλη την διάρκεια της άσκησης ποινικής δίωξης μέχρι την τελεσιδικία, δεν θα επιτρέψουν σε κανένα να επηρεάσει την κρίση τους. Εγγυόμαστε ότι για άλλη μία φορά οι δικαστές μας θα σταθούν στο ύψος τους.

Είμαστε βέβαιοι ότι για το έγκλημα στα Τέμπη, οι ποινικές και αστικές ευθύνες θα αποδοθούν εξίσου σε όλους. Είμαστε βέβαιοι ότι η τυφλή ελληνική δικαιοσύνη δεν θα διακρίνει τους υπαίτιους ανάλογα αν είναι απλοί υπάλληλοι, πολιτικοί, διοικητές και σύμβουλοι οργανισμών και εταιρειών. Είμαστε βέβαιοι ότι την ώρα της κρίσης όποτε και αν έρθει αυτή, κανείς δεν θα έχει ξεχάσει.

Τα μέλη της συνδικαλιστικής ομάδας IUSTITIA

Αφροδίτη Σακελλαροπούλου

Πάνος Βασταρούχας

Ειρηνοδίκες

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ