Πέμπτη 17 Ιουλίου 2025

Αδερφός Ε. Μουρτζούκου: “Η μητέρα μας κατάντησε έτσι την Ειρήνη”

"Η Ειρήνη δεν έχει κανέναν να την νοιαστεί, μόνο εμένα που είμαι αδερφός της" ανέφερε

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αδερφός Ε. Μουρτζούκου: “Η μητέρα μας κατάντησε έτσι την Ειρήνη” (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Για πρώτη φορά σπάει τη σιωπή του ο αδερφός της Ειρήνης Μουρτζούκου, Δημήτρης. Όπως ισχυρίστηκε ο ίδιοςη αδιαφορία της μητέρας τους για την Ειρήνη συνέβαλε στην πορεία της.

Ο Δημήτρης Μουρτζούκος μιλώντας στο ΟΡΕΝ, επιβεβαίωσε τα όσα αναφερόταν στο απολογητικό υπόμνημα της Ειρήνης Μουρτζούκου, στο οποίο η ίδια περιγράφει ένα περιβάλλον εγκατάλειψης μέσα στο οικογενειακό της περιβάλλον. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Πόπη Αναγνωστοπούλου δεν έδειχνε ποτέ πραγματικό ενδιαφέρον για τα παιδιά της και είχε ως βασική της έγνοια να τους αποσπά χρήματα.

«Εγώ δεν αισθάνομαι καλά. Όλα αυτά τα έχει κάνει η Πόπη. Για αυτά που παραδέχθηκε η Ειρήνη, απελπίστηκε από την μάνα της. Η Πόπη την κατάντησε έτσι την Ειρήνη. Έχω πολλά παράπονα από την Πόπη. Δεν νοιαζόταν για εμένα, μου έτρωγε τα λεφτά που έβγαζα από τη δουλειά μου, τίποτα. Η Ειρήνη δεν έχει κανέναν να την νοιαστεί, μόνο εμένα που είμαι αδερφός της. Είναι καλή μάνα η Πόπη που κατηγορεί την κόρη της; Δεν την πιστεύω που είπε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της, αν πάθει κάτι η Ειρήνη».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ