Σάββατο 04 Δεκεμβρίου 2021

Αδιανόητο: Διευθυντής σχολείου στον Άλιμο άφησε τα παιδιά χωρίς θέρμανση για μια εβδομάδα – Στον εισαγγελέα πάει το θέμα ο Δήμαρχος – ΒΙΝΤΕΟ

Ο εκπαιδευτικός λειτουργός θεωρούσε προσβλητικό να ασχοληθεί με το θέμα της θέρμανσης των παιδιών

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αδιανόητο: Διευθυντής σχολείου στον Άλιμο άφησε τα παιδιά χωρίς θέρμανση για μια εβδομάδα – Στον εισαγγελέα πάει το θέμα ο Δήμαρχος – ΒΙΝΤΕΟ

Άλιμος: Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη σε σχολική μονάδα του Αλίμου.

Με ένα βίντεο το οποίο δημοσιεύει τόσο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook όσο και στη σελίδα του Δήμου, ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, αποκαλύπτει πως σε σχολική μονάδα της περιοχής του τα παιδιά έκαναν μάθημα χωρίς θέρμανση καθώς ο διευθυντής του σχολείου αρνούταν να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα γιατί το θεωρούσε προσβλητικό.

Συγκεκριμένα ο κ. Κονδύλης στο εν λόγω βίντεο βρίσκεται στην σχολική μονάδα και συγκεκριμένα στο σημείο που βρίσκεται ο καυστήρας αποκαλύπτοντας πως ο διευθυντής, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, δεν έχει ανάψει την θέρμανση γιατί «είναι “προσβλητικό” και “μειωτικό” για έναν διευθυντή ή έναν εκπαιδευτικό να ασχολείται με την θέρμανση του Σχολείου!».

Ο δήμαρχος Αλίμου τονίζει πως «δεν έχω ξανακούσει ποτέ κανέναν παρόμοιο ισχυρισμό από κανέναν εκπαιδευτικό ή διευθυντή, ούτε από τον Άλιμο, ούτε από ολόκληρη την Ελλάδα. Το ακούσαμε, όμως, δυστυχώς και αυτό… Διαπιστώνοντας σήμερα ποιά είναι η κατάσταση, ο Δήμος μας παρενέβη, άναψε την θέρμανση και το σχολείο αύριο θα υποδεχτεί, ζεστό και ασφαλές, τους μαθητές».

h

Άλιμος: Στον εισαγγελέα θα πάει το θέμα ο Δήμαρχος

Όπως αναφέρει στο βίντεο, η δημαρχιακή αρχή θα προσφύγει στον αρμόδιο εισαγγελέα «για την αθλιότητα που διαπράχθηκε, να ταλαιπωρούνται τα παιδιά, και να ταλαιπωρείται η λειτουργία της σχολικής μονάδας μέσα σε αντικανονικές συνθήκες χωρίς να υπάρχει κανένας ουσιαστικός λόγος».

Παράλληλα ο κ. Κονδύλης σημειώνει πως καλεί την υπουργό Παιδείας να ελέγξει τον συγκεκριμένο διευθυντή γιατί η ανοχή σε τέτοιες καταστάσεις είναι συνενοχή.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ