Αέρας δημοκρατίας στα ερτζιανά

Δημοκρατία FM, μετά τη συνεργασία του Ομίλου Φιλιππάκη με την ιδιοκτησία του ραδιοφωνικού σταθμού 102,7 FM.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αέρας δημοκρατίας στα ερτζιανά Eurokinissi

Ο Όμιλος Φιλιππάκη ανακοινώνει τη συνεργασία με την ιδιοκτησία του ραδιοφωνικού σταθμού 102,7 FM. Από τη συγκεκριμένη συχνότητα υπό τον τίτλο Δημοκρατία FM θα εκπέμψει το προσεχές διάστημα νέο πρόγραμμα. Στο πλαίσιο της συνεργασίας ο Όμιλος Φιλιππάκη αναλαμβάνει την εμπορική εκμετάλλευση καθώς και την ευθύνη της διαμόρφωσης του προγράμματος.

Με πληθώρα καταξιωμένων δημοσιογράφων (Μανώλης Κοττάκης, Δημήτρης Ριζούλης, Νίκος Μερτζάνης, Κώστας Γιαννουλόπουλος, Βασίλης Βέργης, Γιώργος Σηφάκης, Νίκος Ασημακόπουλος κ.ά.), πλούσιο πρόγραμμα με έμφαση στην πολιτική και την αθλητική επικαιρότητα, τον πολιτισμό και την ψυχαγωγία, ο Δημοκρατία FM φιλοδοξεί να φέρει τη δημοκρατία και στα ερτζιανά.

Είναι αυτονόητη η υποστήριξη του νέου εγχειρήματος από το πλούσιο δημοσιογραφικό επιτελείο των εφημερίδων του συγκροτήματος (Δημοκρατία, Εστία, Deal News, Espresso, Live Sport κλπ.). Παράλληλα, το εγχείρημα θα ενισχυθεί και από άλλους καταξιωμένους δημοσιογράφους και ραδιοφωνικούς παραγωγούς.

Ταυτοτικό στοιχείο του νέου ραδιοφωνικού εγχειρήματος θα αποτελέσει το άνοιγμα των μικροφώνων στους ακροατές. Ο Δημοκρατία FM θα αποτελέσει το βήμα δημοκρατίας που τόσο ανάγκη έχουν οι πολίτες και η κοινωνία.

Αναλυτικές λεπτομέρειες για το πρόγραμμα, τους παραγωγούς και τους συνεργάτες του σταθμού θα ανακοινωθούν προσεχώς. Να είστε βέβαιοι ότι έρχονται μεγάλες εκπλήξεις.

Διευθυντής του σταθμού αναλαμβάνει ο Δημήτρης Παπαθανασίου.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ