Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Άφωνη έμεινε γυναίκα στη Ρόδο: Πήρε πρόστιμο 6,6 εκατ. ευρώ για τροχονομική παράβαση!

Κατάλαβε ότι πρόκειται για ποσό που υπερβαίνει τα εξίμιση εκατομμύρια ευρώ και συγκεκριμένα αναγραφόταν το ποσό των 6.648.444 ευρώ

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Άφωνη έμεινε γυναίκα στη Ρόδο: Πήρε πρόστιμο 6,6 εκατ. ευρώ για τροχονομική παράβαση! rodiaki.gr

Με λιποθυμικό επεισόδιο φλέρταρε μία γυναίκα από τη Ρόδο όταν άνοιξε ειδοποιητήριο που πήρε στα χέρια της το οποίο έπρεπε να αναγράφει ότι πρέπει να καταβάλει πρόστιμο 100 ευρώ. Παρόλα αυτά όταν η ίδια κοίταξε το ποσό αντιλήφθηκε ότι καλούνταν να πληρώσει πάνω από 6,5 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας rodiaki.gr, περί τα τέλη του περασμένου Ιουνίου, έλαβε ειδοποιητήριο από τον δήμο για οφειλή από πρόστιμο που αφορούσε σε τροχονομική παράβαση, καλώντας τη να εξοφλήσει το ποσό.

Αρχικά, η γυναίκα πανικοβλήθηκε διαβάζοντας το ποσό, θεωρώντας ότι πρόκειται για… έξι χιλιάδες ευρώ.

Καθώς περνούσε η ώρα και προσπαθούσε να σκεφτεί από που θα μπορούσε να της επιβληθεί ένα τέτοιο πρόστιμο, συνειδητοποιούσε… σιγά-σιγά το ποσό, θεωρώντας όμως ότι πρόκειται για…εξήντα χιλιάδες ευρώ.

Όταν τελικά… μέτρησε τους αριθμούς και κατάλαβε ότι πρόκειται για ποσό που υπερβαίνει τα εξίμιση εκατομμύρια ευρώ και συγκεκριμένα αναγραφόταν το ποσό των 6.648.444 ευρώ, τότε επήλθε ο… κλαυσίγελος καθώς βέβαια γνώριζε ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Από μία άποψη, δηλαδή, καλύτερα που ήταν…ασύλληπτο το ποσό παρά να αναγραφόταν 6.000 ευρώ που πίστευε αρχικά.

Την επόμενη ημέρα η γυναίκα μετέβη, με το ειδοποιητήριο ανά χείρας, στην αρμόδια υπηρεσία του δήμου, το έδειξε στον υπάλληλο και φέρεται να του είπε:

«Επειδή δεν μπορώ να το πληρώσω με κάρτα, θα σας το πληρώσω cash (σ.σ. μετρητά)»!

Ο υπάλληλος έμεινε άναυδος, ωστόσο στη συνέχεια, της είπε να μην ανησυχεί και ότι θα το τακτοποιήσουν αφού προφανώς και επρόκειτο περί λάθους. Και εκεί τελείωσε η περιπέτειά της.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ