Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Άγιος Παντελεήμονας – Στο πλευρό του θύματος η Κωνσταντίνα Κούνεβα: “Έζησε ένα εφιάλτη”

Η Κωνσταντίνα Κούνεβα επικοινώνησε με το δικηγορικό γραφείο που υπερασπίζεται τη γυναίκα που έπεσε θύμα ομηρίας στον Άγιο Παντελεήμονα.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Άγιος Παντελεήμονας – Στο πλευρό του θύματος η Κωνσταντίνα Κούνεβα: “Έζησε ένα εφιάλτη”

Με το δικηγορικό γραφείο που υπερασπίζεται τη γυναίκα που έπεσε θύμα ομηρίας στον Άγιο Παντελεήμονα επικοινώνησε η Κωνσταντίνα Κούνεβα και δήλωσε τη στήριξή της στο θύμα που λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή της.

Το Δικηγορικό Γραφείο Κωνσταντίνος Χ. Γώγος και Συνεργάτες αναφέρει ότι χαιρετίζει κάθε ενέργεια που έχει ως στόχο την προστασία της ανθρώπινης ζωής και αξιοπρέπειας, πόσο μάλλον όταν η δήλωση προέρχεται από μία προσωπικότητα που χρόνια μάχεται για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Άγιος Παντελεήμονας

Η κ. Κούνεβα προχώρησε και σε ανάρτηση στο Facebook αναφορικά με το ζήτημα και εξέφρασε και εκεί την στήριξή της στο θύμα.

Τι αναφέρει στην ανάρτησή της:

“Η Άννα είναι μια νέα γυναίκα από την Βουλγαρία , συμπατριώτισσα . Έχει έρθει στην Ελλάδα πριν από 3 χρόνια . Την πρωτοχρονιά έζησε ένα εφιάλτη, αντί να γιορτάζει με την οικογένεια της. Ο Αχμέντ από Αίγυπτο την κακοποιούσε άγρια,την πρόσβαλε, απείλησε την ζωή της .

Ο Αχμέντ είναι κρατούμενος τώρα ,πρέπει να δικασθεί .

Η πληγές της Άννα θα επουλωθούν μετά από κάποιες μέρες ακόμα ,αλλά η ψυχή της θα είναι πληγωμένη και φοβισμένη για χρόνια .

Εμείς στην Ελλάδα έχουμε πολύ καλά και γνωστά παιδιά από Αίγυπτο,πάλεψαν και έσωσαν αρκετές ζωές στην θάλασσα από την πυρκαγιά στο Μάτι πριν λίγα χρόνια. Γίναμε όλοι αδέλφια με τον Mahmoud Moussa και τον Imad Al-Khamisi.

Παρακαλώ τον Πρέσβη της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου ο Ismail Khairat στην Ελλάδα να στείλει μήνυμα στους συμπατριώτες του για την προστασίας της Αννας και κάθε γυναίκας που απειλείται από βία και κακοποίηση .

Καλώ όλους τους Αιγύπτιους που ζουν στην Ελλάδα να προσέξουν , να προστατέψουν την Άννα και να απομονώσουν κάθε άντρα συμπατριώτες τους ,που έχει ανάλογη συμπεριφορά”.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ