Αγρίνιο: Σπείρα υπαλλήλων του ΕΦΚΑ και ιδιωτών χορηγούσε πλαστές βεβαιώσεις αναπηρίας- Εφτά άτομα στον Εισαγγελέα
Ανάμεσα στους 7 συλληφθέντες δύο νοσηλεύτριες κι ένας γιατρός

Στον Εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα (13/6) οι επτά συλληφθέντες (πέντε γυναίκες και δύο άνδρες), μετά από εκτεταμένη επιχείρηση των Εσωτερικών Υποθέσεων σε δομές του ΕΦΚΑ στο Αγρίνιο
Συγκεκριμένα, τα άτομα που είχαν προσαχθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας μετά την αστυνομική έφοδο σε υγειονομικές δομές της περιοχής θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για την υπόθεση, η οποία σύμφωνα με τις πρώτες -αλλά ανεπίσημες- πληροφορίες, αφορά χορήγηση αναπηρικών επιδομάτων-συντάξεων.
Σύμφωνα με το agriniopress.gr, ανάμεσα στα άτομα που θα οδηγούν ενώπιον Εισαγγελέα σήμερα είναι δυο νοσηλεύτριες και εργαζόμενοι υπηρεσίας που εμπλέκεται στη διαδικασία καθώς και ένας γνωστός ιατρός.
Αξίζει να τονιστεί το γεγονός ότι η χθεσινή επιχείρηση της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.Α.Σ ήρθε ως επακόλουθο ερευνών που σύμφωνα με πληροφορίες ξεκίνησαν τουλάχιστον πριν από έξι μήνες με την υπόθεση να θεωρείται «δεμένη» και να κινήθηκε μετά από πληροφορίες-καταγγελίες για χρόνια «φάμπρικα» πιστοποιητικών τα οποία κατατιθενται στις επιτροπές για την έκδοση αναπηρικών συντάξεων και επιδομάτων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σκληρή απάντηση δικηγόρων σε ΕνΔΕ: “Αντίθετοι σε συμπεριφορές που αντίκεινται σε κανόνες – Αναμένουμε να επιδείξει την ίδια ευαισθησία και για συμπεριφορές δικαστών” Πρέβεζα: Απόπειρα αρπαγής ανήλικης έξω από σχολείο- Στον Εισαγγελέα 71χρονος Θεσσαλονίκη: «Θερμοκήπιο» κάνναβης σε διαμέρισμα – Συνελήφθη ένας 42χρονος Συνελήφθη 34χρονος για κλοπές σε πολυτελείς οικίες της Αττικής με τη μέθοδο της αναρρίχησηςΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr