Τρίτη 07 Δεκεμβρίου 2021

Αιματηρή συμπλοκή στον Κολωνό: Τετ- α- τετ του κατηγορούμενου τράπερ με το θύμα της επίθεσης

Εκδικάζεται η υπόθεση μετά την αναβολή, που είχε λάβει προκειμένου να μπορέσει να καταθέσει το θύμα.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αιματηρή συμπλοκή στον Κολωνό: Τετ- α- τετ του κατηγορούμενου τράπερ με το θύμα της επίθεσης

Δίκη τράπερ: Αντιμέτωποι για πρώτη φορά στο Δικαστήριο θα βρεθούν ο γνωστός τράπερ και ο υπάλληλος καφετέριας, που φέρεται να δέχθηκε μαχαιριές από αυτόν κατά την επίθεση στον Κολωνό στις 9 Νοεμβρίου.

Η υπόθεση είχε αναβληθεί από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών στο οποίο είχαν οδηγηθεί ο τράπερ και οι τρεις συγκατηγορούμενοι του, προκειμένου να μπορέσει να παρευρεθεί στη διαδικασία το θύμα και να καταθέσει.

Μετά την αναβολή, ο τράπερ και οι συγκατηγορούμενοι του είχαν αφεθεί ελεύθεροι με τους όρους της εμφάνισης στο ΑΤ της περιοχής τους τρεις φορές το μήνα και την καταβολή εγγυοδοσίας 2.000 ευρώ στον τράπερ και έναν ακόμα συγκατηγορούμενο του, οι οποίοι φέρονται να μαχαίρωσαν το θύμα και 1.000 ευρώ στους άλλους δύο κατηγορούμενους. Δίκη τράπερ

Εις βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της βαριάς σωματικής βλάβης από κοινού, της συνέργειας στο παραπάνω αδίκημα και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας κατά περίπτωση.

Δίκη τράπερ: Ένταση ανάμεσα σε τράπερ και εισαγγελέα

Στη διάρκεια της πρώτης διαδικασίας επικράτησε μάλιστα ένταση μεταξύ του τράπερ και του εισαγγελέα, ο οποίος ανέφερε πως αν ασκούσε δίωξη, θα είχε στείλει την υπόθεση σε ανακριτή. Ο κατηγορούμενος γνωστός τράπερ εμφανίστηκε πάντως μετανιωμένος, ισχυριζόμενος πως βρέθηκε σε θέση άμυνας.

«Μετανιώνω για αυτό που έγινε, ντρέπομαι που βρίσκομαι εδώ, δεν είναι εδώ η θέση μου, δεν έγινε σκόπιμα, απλά έγινε. Τα μαχαίρια βρίσκονταν εκεί, στο αυτοκίνητο, από βιντεοκλίπ που κάναμε πριν από μία εβδομάδα. Το άτομο αυτό μας ενοχλεί εδώ και καιρό, δεν ξέρω για ποιο λόγο, το κάνει αυτό» είπε ο γνωστός τράπερ στο δικαστήριο.

«Απλά φοβηθήκαμε, έπρεπε να αμυνθούμε. Έγινε εκείνη τη στιγμή, δεν ήταν προμελετημένο. Εμείς απλά πήγανε να πάρουμε καφέ» ανέφερε ο κατηγορούμενος συμπληρώνοντας: «Δεν θα το ξανακάνω ποτέ. Χτύπησε τον κολλητό μου και ένα φίλο μου. Ήμουν σε αδρεναλίνη σε άσχημη κατάσταση. Ποτέ δε θα το κάνουμε ξανά, το έχουμε πει μεταξύ μας, ήταν λάθος, θα αποφεύγουμε αυτό το άτομο». Δίκη τράπερ

Είναι χαρακτηριστικός ο έντονος διάλογος του εισαγγελέα της έδρας με τον τράπερ:

Εισαγγελέας : Αν σας απειλούσαν με μαχαίρι θα βγάζατε και εσείς; (προς δικηγόρους κατηγορουμένων) Αν τυχόν σας αφήσει δικαστήριο θα το κάνετε ξανά;

Τράπερ : Ποτέ. Χτύπησε τον κολλητό μου και ένα φίλο μου. Ήμουν σε αδρεναλίνη σε άσχημη κατάσταση. Ποτέ δε θα το κάνουμε ξανά, το έχουμε πει μεταξύ μας, ήταν λάθος, θα αποφεύγουμε αυτό το άτομο.

Εισαγγελέας : Εγώ αν είμαι πάνω στην έδρα όταν δικαστεί η υπόθεση, θα ζητήσω μετατροπή και μπορεί να σας στείλω ανακριτή. Πήρατε το αμάξι και γυρίσατε!

Τράπερ : Δεν ξαναγυρίσαμε. Βγήκε αυτός. Τον μαχαίρωσα μέσα στο αμάξι.

Εισαγγελέας : Υπάρχουν στιγμιότυπα που δεν επιβεβαιώνουν όσα λένε, πήγατε και τον βρήκατε, δεν έγινε καμία επίθεση στο αμάξι.

Τράπερ: Ο ιδιοκτήτης δεν έχει δώσει όλα τα υλικό από τις κάμερες, δε φαίνεται ο άλλος με το μαχαίρι. Αυτό που έγινε, εγώ προσπάθησα να το διορθώσω, καλώντας ασθενοφόρο. Ντρέπομαι για αυτό που έχει γίνει κύριε Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ