Αήττητος «πρωταθλητής χειμώνα» ο Ολυμπιακός
Κέρδισε 95-84 τον Άρη για την 13η αγωνιστική της Greek Basketball League
(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI) Υπερέχοντας, στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός «πέρασε» αλώβητος σήμερα, από το Αλεξάνδρειο, για τη 13η αγωνιστική της Greek Basketball League, απέναντι στον μαχητικό Άρη. Κέρδισε με 95-84 και διατήρησε το αήττητό του στο πρωτάθλημα, στο κλείσιμο του πρώτου γύρου, μαζί με τον άτυπο “τίτλο” του “πρωταθλητή χειμώνα”.
Εξαιρετικό το δημιουργικό παιχνίδι για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι είχαν 32 ασίστ, οι 14 από τις οποίες προέκυψαν από τον Τόμας Γουόκαπ. Κορυφαίοι τους στο παρκέ ήταν οι Σάσα Βεζένκοφ (23 πόντοι, 5 ασίστ), Ντόντα Χολ (19 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 2 κοψίματα).
Με νταμπλ-νταμπλ τελείωσε το ματς για τον Άρη, ο οποίος υπέστη τη δεύτερη συνεχή ήττα του στην GBL (προηγήθηκε το εκτός έδρας αρνητικό αποτέλεσμα από την ΑΕΚ), ο Αμίν Νουά (20 πόντοι, 11 ριμπάουντ).
Τα δεκάλεπτα: 21-25, 43-45, 63-73, 84-95
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 16χρονος που τραυματίστηκε από εκπρυσοκρότηση καραμπίνας Το Ελληνικό Ίδρυμα Βιβλίου και Πολιτισμού εγκαθίσταται στην καρδιά της Αθήνας – ΕΙΚΟΝΕΣ “Όχι” ΣτΕ στην αντισυνταγματικότητα ειδικών μισθολογίων Λιμενικού Σώματος-Ακτοφυλακής και υπουργείου Εξωτερικών Προανάκριση για τις συνθήκες του θανατηφόρου περιστατικού στον Στρυμονικό Αποκαταστάθηκε πλήρως η εναέρια κυκλοφορία στην Ελλάδα, παραμένουν οι καθυστερήσεις μέχρι την πλήρη ομαλοποίηση – ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

