Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Αλέξης Κουγιας: Αναληθή όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για το «Athenaeum Palace»

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αλέξης Κουγιας: Αναληθή όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για το «Athenaeum Palace»

«Θέλουμε να δηλώσουμε κατηγορηματικά εξ ονόματος των εντολέων μας ότι τίποτε από όσα αναφέρει το διαβιβαστικό δεν είναι αλήθεια και η εντολή την οποία έχουμε λάβει είναι να μηνύσουμε και να ενάγουμε τόσο τους αστυνομικούς, των οποίων τα ονόματα αναφέρουμε στην επιστολή, καταθέτοντας και πειθαρχική αναφορά στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και όλους όσοι δημοσιοποίησαν τόσο το περιεχόμενο του διαβιβαστικού, όσο και τα ονοματεπώνυμα των εντολέων μας», αναφέρει χαρακτηριστικά σε πρόσφατο δελτίο Τύπου, ο Αλέξης Κούγιας, εκπρόσωπος της εταιρείας «ATHENAEUM HOTELING ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Μ.Ε.Π.Ε.» και των μετόχων της Ι. Α. και Π. Κ., σε μια σειρά δικών που αφορούν τόσο στη μίσθωση του ακινήτου, που μετασκευάστηκε από τους ως άνω μισθωτές, δαπανώντας 3,5 εκατομμύρια ευρώ σε πεντάστερο ξενοδοχείο, αλλά και της υπεράσπισής των στην υπόθεση της πυρκαγιάς, πριν από λίγους μήνες.

Ολόκληρο το δελτίο Τύπου εδώ

Υπενθυμίζεται η περίεργη υπόθεση πυρκαγιάς, τον περασμένο Δεκέμβρη, στο ξενοδοχείο «Athenaum Palace & luxury suites” στη λεωφόρο Συγγρού, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά τρία άτομα και να κινδυνεύσουν δεκάδες.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ βρίσκεται σε εξέλιξη συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα για την υπόθεση, στο πλαίσιο της οποίας αξιολογούνται δεδομένα και αξιοποιούνται συνδυαστικά με συλλεχθέντα στοιχεία και πειστήρια, όπως επίσης και τα εργαστηριακά αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ