Πέμπτη 06 Οκτωβρίου 2022

Αλέξης Στεφανάκης: Ο εμπαιγμός των 600 ευρώ

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αλέξης Στεφανάκης: Ο εμπαιγμός των 600 ευρώ

Ένα λεπτό τώρα: εμείς οι δικηγόροι είμαστε ένας επιστημονικός κλάδος σημαντικός , είμαστε συλλειτουργοί της δικαιοσύνης , συμμέτοχοι με τους δικαστές στην ικανοποίηση του αιτήματος για ορθή απονομή της και ομόδικοι στην αξίωση με την πολιτεία για δίκαιες δίκες.

Υπερασπιζόμαστε την ισότητα των πολιτών έναντι της και μαχόμαστε καθημερινά στο να διατηρήσει την «τυφλότητα» της απέναντι σε κάθε είδους κοινωνικές , οικονομικές , ιδεολογικές και φυλετικές διακρίσεις . Για όλους αυτούς τους λόγους εκεί στην Κυβέρνηση , κάνατε ένα τεράστιο λάθος εξαιρώντας την πλειοψηφία των συναδέλφων μου που πραγματικά τα φέρνει βόλτα εξαιρετικά δύσκολα . Και για να καλύψετε αυτό το λάθος κάνατε κι ένα μεγαλύτερο που ενέχει και στοιχεία εμπαιγμού και κοροϊδίας: μας εντάξετε σε κάποια δήθεν εκπαιδευτικά προγράμματα ψηφιακών δεξιοτήτων λες και είμαστε μαθητούδια του Δημοτικού.

Πέραν του δεδομένου αγώνα που θα κάνει ο Πρόεδρος μας Δημήτρης Βερβεσός , ευελπιστώ ότι ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός ο Οικονομικών θα ανακαλέσουν άμεσα αυτή την απόφαση τους ,που εμβαπτίζει την οφειλόμενη στήριξη της πολιτείας σε μια ερεθιστικά ενοχλητική επιταγή 600€ ντροπής !

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ