Σάββατο 04 Δεκεμβρίου 2021

Αλέξης Τσίπρας: Άκουσε τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από παιδιά του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου /ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με την σύζυγό του βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου όπου άκουσαν τα κάλαντα και αντάλλαξαν ευχές και δώρα με τα παιδιά.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αλέξης Τσίπρας: Άκουσε τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από παιδιά του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου /ΒΙΝΤΕΟ

Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και χριστουγεννιάτικα τραγούδια έψαλλαν στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο.

Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του κ. Μπέτυ Μπαζιάνα, ο κ. Τσίπρας έφτασε στο Νηπιοτροφείο λίγο μετά τις 10.30 σήμερα το πρωί, ενώ μαζί με τις γιορτινές μελωδίες δέχτηκε τις ευχές των παιδιών για «υγεία, αγάπη, ελπίδα και ειρήνη».

«Πάνω από όλα υγεία, μπράβο» σχολίασε ο Πρόεδρος του Αλέξης Τσίπρας και «να είστε καλά», τόνισε, απευθυνόμενος στα μικρά παιδιά.

Ο ίδιος ενδιαφέρθηκε ακόμα να μάθει «πως πάνε τα μαθήματα;», με τους μικρούς μαθητές να απαντούν «έτσι κι έτσι», όταν ο κ. Τσίπρας ρώτησε πως «τα καταφέρνετε με τον υπολογιστή;».

Τέλος, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τη σύντροφό του μοίρασαν δώρα στα μικρά παιδιά, τα οποία δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους με το περιεχόμενο τους. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσίπρας είχε δεχτεί τα παιδιά του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου και το 2015 στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ