Αλεξοπούλου για τη φράση “το τζάμπα πέθανε” – “Ζητώ συγγνώμη από τους εκπαιδευτικούς” – ΒΙΝΤΕΟ
«Η έκφραση μου προφανώς και δεν απευθυνόταν στους εκπαιδευτικούς, αλλά στην αντιπολίτευση και στις λογικές των λεφτόδεντρων και των λεφτά υπάρχουν», σημείωσε η βουλευτής
ΑΝΤ1 Στην έκφραση της «ο τζάμπας πέθανε» που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και ποικίλα σχόλια αναφέρθηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χριστίνα Αλεξοπούλου, ζητώντας συγγνώμη από τους εκπαιδευτικούς.
Η κα Αλεξοπούλου, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», για την επίμαχη φράση που διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης, με αφορμή την οικονομική αδυναμία των εκπαιδευτικών που διορίζονται σε περιοχές μακριά από το σπίτι τους και καλούνται να πληρώνουν ενοίκιο 400 ευρώ, όταν ο μισθός τους είναι 800 ευρώ.
«Η έκφραση μου προφανώς και δεν απευθυνόταν στους εκπαιδευτικούς, αλλά στην αντιπολίτευση και στις λογικές των λεφτόδεντρων και των λεφτά υπάρχουν», τόνισε η κυρία Αλεξοπούλου και συνέχισε, «κατανοώ όμως ότι από τη στιγμή που υπήρξαν τόσες αντιδράσεις, η διατύπωση μου ήταν προβληματική».
Η κυρία Αλεξοπούλου υπογράμμισε ότι ζητά συγνώμη από τους εκπαιδευτικούς και όχι μόνο, «αν με την διατύπωση μου προκάλεσα το κοινό αίσθημα».
Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

