Πέμπτη 12 Ιουνίου 2025

Αμαλιάδα: Στον Εισαγγελέα άνδρας που έκλεψε χρυσές λίρες και κοσμήματα και τα έθαψε

Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί εάν σχετίζεται με άλλες παρόμοιες υποθέσεις στην ευρύτερη περιοχή.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αμαλιάδα: Στον Εισαγγελέα άνδρας που έκλεψε χρυσές λίρες και κοσμήματα και τα έθαψε (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EYROKINISSI)

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας-παράλληλη έδρα Αμαλιάδας οδηγήθηκε ένας άνδρας που φέρεται να έθαψε τη λεία του μετά από κλοπές στην Αμαλιάδα.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, κατηγορείται για δύο κλοπές σε σπίτια στην Αμαλιάδα, από τα οποία αφαίρεσε χρήματα, χρυσές λίρες και πλήθος κοσμημάτων. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ήλιδας, με τη συνδρομή της Ομάδας Ειδικών Ελέγχων.

Ο άνδρας μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, πέταξε στο δρόμο μια χάρτινη συσκευασία που περιείχε τέσσερις χρυσές αλυσίδες, προσπαθώντας μάταια να ξεφορτωθεί το ενοχοποιητικό υλικό.

Η συνέχεια αποκάλυψε το μέγεθος της δράσης του. Σε έρευνες που ακολούθησαν, οι αστυνομικοί εντόπισαν κοντά σε καταυλισμό μια υφασμάτινη τσάντα θαμμένη στο χώμα, γεμάτη με ανδρικά και γυναικεία κοσμήματα. Τα περισσότερα από αυτά αναγνωρίστηκαν από τους παθόντες και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί εάν σχετίζεται με άλλες παρόμοιες υποθέσεις στην ευρύτερη περιοχή.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ