Τρίτη 04 Οκτωβρίου 2022

Αναρχική ομάδα ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις στα σπίτια των Καμπουράκη-Ντούμα και αστυνομικών

Τι αναφέρει η αναρχική ομάδα σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αναρχική ομάδα ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις στα σπίτια των Καμπουράκη-Ντούμα και αστυνομικών

Την ευθύνη για τις εμπρηστικές επιθέσεις σε οικίες αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη, στο σπίτι του προέδρου του Σωματείου των Ειδικών Φρουρών, Βασίλη Ντούμα στην Αθήνα, στην οικία του Προέδρου της Διαρκούς Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής, στη Θεσσαλονίκη, καθώς και του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Δημήτρη Καμπουράκη στην Αθήνα, ανέλαβε ο “Αναρχικός Πυρήνας “Santiago Maldonado”.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η αναρχική ομάδα σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, “στο όνομα της Αναρχίας και της προσπάθειας διατήρησής της ως ενεργή ιστορική δύναμη επίθεσης και εξέγερσης, αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τις συντονισμένες εμπρηστικές επιθέσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα”.

Η ομάδα συνεχίζει μεταξύ άλλων:

«Στο όνομα της Αναρχίας και της προσπάθειας διατήρησής της ως ενεργή ιστορική δύναμη επίθεσης και εξέγερσης, αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τις συντονισμένες εμπρηστικές επιθέσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα:

Την εμπρηστική επίθεση στην είσοδο της οικίας του καθηγητή της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ και Προέδρου της Διαρκούς Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής, Λάμπρου Μαργαρίτη, στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της 6ης Δεκέμβρη. Ήταν ο δικός μας φόρος τιμής για εκείνη την νύχτα που ο θάνατος νίκησε το φόβο.

Την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του “συνδικαλιστή” και “ισόβιου” προέδρου του Σωματείου των Ειδικών Φρουρών, Βασίλη Ντούμα στην Αθήνα”

Την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του “δημοσιογράφου” του ΣΚΑΙ, Δημήτρη Καμπουράκη, στην Αθήνα”.

Τις εμπρηστικές επιθέσεις στις οικίες των επικηρυγμένων μπάτσων στη Θεσσαλονίκη,…».

Μεταξύ άλλων, σημειώνουν σχετικά με τις συγκεκριμένες επιθέσεις: “Προσπαθούμε για τη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση των δυνάμεών μας σε κοινή στόχευση και στρατηγική, πράγμα αναγκαίο και προωθητικό για τις μαχόμενες επαναστατικές δυνάμεις στη σύγχρονη εποχή. Κομμάτι αυτής της προσπάθειας είναι και η πραγματοποίηση των επιθέσεων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη τον τελευταίο μήνα”.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ