Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Ανάρτηση Μητσοτάκη για Εμμανουέλα: “Τιμούμε τους γονείς της άτυχης Εμμανουέλας – Τους ευχαριστούμε”

Ας τιμήσουμε, λοιπόν, εκείνους τους συγγενείς που, παρά την οδύνη τους, με γενναιότητα αποφασίζουν να δωρίσουν τα όργανα αγαπημένων προσώπων που χάθηκαν, αναφέρει ο πρωθυπουργός.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ανάρτηση Μητσοτάκη για Εμμανουέλα: “Τιμούμε τους γονείς της άτυχης Εμμανουέλας – Τους ευχαριστούμε” ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει τη συμπαράσταση του στην οικογένεια της 21χρονης Εμμανουέλας και τους ευχαριστεί για το παράδειγμα που δίνουν, με τη δωρεά των οργάνων της 21χρονης.

Αναλυτικά η ανάρτηση

Η δύναμη και το μεγαλείο ψυχής κάποιων οικογενειών μετατρέπονται σε συνέχεια ζωής και υγείας για συνανθρώπους μας που υποφέρουν. Αλλά και πηγή ελπίδας για όλους μας. Στα πρόσωπα των γονέων της άτυχης Εμμανουέλας ας τιμήσουμε, λοιπόν, εκείνους τους συγγενείς που, παρά την οδύνη τους, με γενναιότητα αποφασίζουν να δωρίσουν τα όργανα αγαπημένων προσώπων που χάθηκαν. Είτε απ’ τη Θεσσαλονίκη είτε από οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδας, η λάμψη της αλληλεγγύης τους ταξιδεύει παντού. Τους ευχαριστούμε για το παράδειγμά τους.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ