Ανάρτηση του Κυρ. Μητσοτάκη για τη μαύρη επέτειο των 15 χρόνων από την τραγωδία της Μαρφίν
"Η Παρασκευή Ζούλια, η έγκυος Αγγελική Παπαθανασοπούλου και ο Επαμεινώνδας Τσάκαλης είναι πάντα εδώ, απαιτώντας δικαίωση".

«Δεκαπέντε χρόνια από το έγκλημα της Marfin, η δολοφονία αθώων συμπολιτών μας πληγώνει τη συλλογική μας συνείδηση. Δηλώνει, δυστυχώς, τα εμπόδια που συναντά η μάχη της Πολιτείας με τη μάστιγα της τρομοκρατίας. Όμως κρατά ζωντανή τη μνήμη και την απόφαση της Δημοκρατίας να νικήσει τους σκοτεινούς υπονομευτές της», τονίζει σε ανάρτησή του στο Facebook ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Η Παρασκευή Ζούλια, η έγκυος Αγγελική Παπαθανασοπούλου και ο Επαμεινώνδας Τσάκαλης είναι πάντα εδώ, απαιτώντας δικαίωση. Όπως εδώ είναι και τα διδάγματα του χθες, που πρέπει να μετατραπούν σε δύναμη του σήμερα. Μέχρι ο διχασμός, το μίσος και η τυφλή βία να ξεριζωθούν, επιτέλους, από την κοινωνία», υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι τιμές του πετρελαίου σημείωσαν πτώση άνω του 3% μετά τις ανακοινώσεις του ΟΠΕΚ Στο εδώλιο δύο 19χρονοι – Κατηγορούνται για ξυλοδαρμό οδηγού λεωφορείου Στη φυλακή 35χρονος: Έσπασε το χέρι και το γόνατο της συντρόφου του γιατί δεν του οργάνωσε πάρτι Δίκη Πισπιρίγκου στο Εφετείο για τον θάνατο της Τζωρτζίνας: Αναβλήθηκε για τις 12 Ιανουαρίου 2026Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr