Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022

Ανατίναξαν ΑΤΜ στο Σισμανόγλειο: Μπήκαν ντυμένοι γιατροί και ακινητοποίησαν τη φύλακα – ΒΙΝΤΕΟ

Η έκρηξη σημειώθηκε μισή ώρα μετά από αυτήν στη ΔΟΥ Αμαρουσίου, με την αστυνομία να εξετάζει το αν συνδέονται.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ανατίναξαν ΑΤΜ στο Σισμανόγλειο: Μπήκαν ντυμένοι γιατροί και ακινητοποίησαν τη φύλακα – ΒΙΝΤΕΟ ΕΡΤ

Ως πολύ περίεργη υπόθεση εξετάζεται από τις Αρχές η έκρηξη ΑΤΜ στο Σισμανόγλειο λίγο μετά τις 4:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης στην είσοδο του νοσοκομείου.

Αποτέλεσμα ήταν να σπάσει η πόρτα του νοσοκομείου και τζαμαρίες αλλά και πολλές ζημιές στο ισόγειο και τον πρώτο όροφο αφού από το ωστικό κύμα έπεσαν μέχρι και ψευδοροφές.

Αυτή την ώρα έχει αποκλειστεί το νοσοκομείο ενώ βρίσκονται κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) για να διαπιστώσουν αν υπάρχει σχετικός μηχανισμός, αφού δεν έχει εντοπιστεί ακόμη κάτι τέτοιο, διαφορετικά να δοθούν απαντήσεις για τον τρόπο που σημειώθηκε αυτή η έκρηξη. Τέλος διερευνάται αν έχουν χρησιμοποιήσει οι δράστες κάποιο αέριο για να προκαλέσουν την έκρηξη και γι’ αυτό δεν έχει εντοπιστεί ακόμη μηχανισμός.

Έκρηξη ΑΤΜ στο Σισμανόγλειο: Μπήκαν ντυμένοι γιατροί και ακινητοποίησαν τη φύλακα

Σημειώνεται πως οι δράστες μπήκαν μέσα στον χώρο του νοσοκομείου ντυμένοι γιατροί, ενώ όταν τους εντόπισε η υπάλληλος ασφαλείας εκείνοι την απείλησαν με όπλο και την ακινητοποίησαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμη δεν υπάρχει εικόνα και αν πήραν ή ποιο ποσό από το ΑΤΜ.

Έκρηξη ΑΤΜ στο Σισμανόγλειο

ΕΡΤ

Τέλος, υπάρχει μία κάμερα στην κεντρική είσοδο του νοσοκομείο και αυτό το υλικό θα αξιοποιηθεί ώστε να εντοπιστούν οι δράστες.

.Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, οι δράστες ήταν 3-4, ο ένας είχε στολή Covid. Μάλλον κρατούσαν όπλο, ενώ η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή που ακούστηκε σε όλα τα Βριλήσσια (σύμφωνα με μαρτυρίες).

Η έκρηξη σημειώθηκε μισή ώρα μετά από αυτήν στη ΔΟΥ Αμαρουσίου όπως έγραψε το dikastiko.gr, με την αστυνομία να εξετάζει το αν συνδέονται.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ