Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

Ανατριχιαστική ανάρτηση γυναίκας από το Μάτι για τις εκκενώσεις: “Αν σκούπιζες πτώματα θα καταλάβαινες…”

Η σοκαριστική ανάρτηση για τις αντιδράσεις έναντι των αναγκαστικών εκκενώσεων από μία κάτοικο στο Μάτι που έζησε την φονική τραγωδία, στην οποία εγκλωβίστηκαν δεκάδες άτομα και χάθηκαν 102 ανθρώπινες ζωές.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ανατριχιαστική ανάρτηση γυναίκας από το Μάτι για τις εκκενώσεις: “Αν σκούπιζες πτώματα θα καταλάβαινες…”

Ανατριχίλα για τα όσα συνέβησαν στο Μάτι προκαλεί η ανάρτηση της φωτογράφου και μόνιμης κατοίκου της περιοχής, Μαρίας Κουτρουμπή για τις συνθήκες που επικράτησαν στην φονική πυρκαγιά του 2018 όπου δεν εφαρμόστηκαν μέτρα έγκαιρης εκκένωσης.

Κάτοικος από Μάτι για εκκενώσεις-Αν σκούπιζες πτώματα θα καταλάβαινες

Αφορμή για την παρέμβασή της στάθηκαν οι διάφορες συζητήσεις και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την αναγκαιότητα των εκκενώσεων και  μέσω αυτής προσπάθησε να καταδείξει πόσο σημαντικό είναι να αποτραπεί ο κίνδυνος απώλειας ανθρώπινης ζωής. Κάτοικος από Μάτι για εκκενώσεις-Αν σκούπιζες πτώματα θα καταλάβαινες

Μην γράφετε ό,τι σας έρθει στο κεφάλι

Η ίδια ξέσπασε την οργή της μέσα σε λίγες λέξεις προς όσους γράφουν «ό,τι τους έρθει στο κεφάλι» σχετικά με τις εκκενώσεις. Κάτοικος από Μάτι για εκκενώσεις-Αν σκούπιζες πτώματα θα καταλάβαινες

«Αν έψαχνες τη μητέρα σου μέρες και έκλαιγες από πάνω της χωρίς να το καταλάβεις, γιατί είχε τη μορφή κούτσουρου, αν έβλεπες το δέρμα των γειτόνων σου να λιώνει από το θερμικό φορτίο, αν είχες δει αγκαλιασμένα απανθρακωμένα παιδιά, αν έδινες DNA για να δεις αν είναι ο άνθρωπος σου μέσα στη σακούλα, αν σκούπιζες πτώματα από τον δρόμο, θα καταλάβαινες τη σημασία της εκκένωσης. Μη γράφετε ό,τι σας έρθει στο κεφάλι, σας διαβάζουν και Ματιώτες», έγραψε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας την αγανάκτησή της.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ