Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

Ανατροπή στο τροχαίο του Τζ. Μονογυιού με τη Ferrari: Ο Αλ. Κούγιας ζητάει έρευνα και αποκαλύπτει άγνωστη δικαστική διαμάχη του θύματος με πρώην σύντροφό του

Σύμφωνα με όσα αναφέρει, ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε οξυτάτη αντιδικία μέχρι και την ώρα του θανάτου του με την πρώην σύντροφό του.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ανατροπή στο τροχαίο του Τζ. Μονογυιού με τη Ferrari: Ο Αλ. Κούγιας ζητάει έρευνα και αποκαλύπτει άγνωστη δικαστική διαμάχη του θύματος με πρώην σύντροφό του Κολάζ: dikastiko.gr (eurokinissi)

Ανακοίνωση αναφορικά με το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο Τζώρτζης Μονογυιός και έχασε τη ζωή του ο αδερφός της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού, εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος σημειώνει ότι το δικηγορικό του γραφείο εκπροσωπούσε  μέχρι και την ώρα του θανάτου του τον επιχειρηματία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ανακοίνωση, ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε οξυτάτη αντιδικία μέχρι και την ώρα του θανάτου του με την πρώην σύντροφό του, με την οποία είχε αποκτήσει εκτός γάμου παιδί.

Επιπλέον το δικηγορικό γραφείο τονίζει ότι δεν πρόκειται για τη γυναίκα που τραυματίστηκε στο τροχαίο και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο η οποία είναι η σύζυγός του. Όπως αναφέρει το γραφείο, σήμερα επρόκειτο να καταθέσει υπόμνημα σε ποινική υπόθεση μετά από μήνυση της πρώην συντρόφου. Τροχαίο Τζώρτζης Μονογυιός

Τροχαίο – Τζώρτζης Μονογυιός: Η ανακοίνωση του γραφείου

«Το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπούσε μέχρι και την ώρα του θανάτου του τον γνωστότατο επιχειρηματία της Μυκόνου και αδελφό της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, κας Κατερίνας Μονογυιού, τον αείμνηστο Γεώργιο Μονογυιό.

Ο Γεώργιος Μονογυιός είχε οξυτάτη αντιδικία μέχρι και την ώρα του θανάτου του – σήμερα επρόκειτο να καταθέσουμε υπόμνημα σε ποινική υπόθεση μετά από μήνυσή της –  με την πρώην σύντροφό του, με την οποία είχε αποκτήσει εκτός γάμου παιδί, το τονίζουμε με την πρώην σύντροφό του, όχι με την τραυματισθείσα και νοσηλευομένη στο νοσοκομείο σύζυγό του, στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια, όπου διεκδικούσε καλύτερες συνθήκες επικοινωνίας με το παιδί που είχε αποκτήσει με τη συγκεκριμένη κυρία.

Μετά το τραγικό χθεσινό ατύχημα, το δικηγορικό μας γραφείο θα διερευνήσει μαζί με την Ελληνική Αστυνομία τις ακριβείς συνθήκες, υπό τις οποίες ένας εξαιρετικός οδηγός, με ένα ασφαλέστατο και πανάκριβο αυτοκίνητο, έχασε τη ζωή του. Τροχαίο Τζώρτζης Μονογυιός

Συγκεκριμένα, θα διερευνήσουμε το τι έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας των τελευταίων χιλιομέτρων, όπου κινήθηκε το αυτοκίνητο, πριν εκτραπεί και αφού προσέκρουσε σε δέντρο νησίδας, η οποία κακώς δεν είχε προστατευτικές μπάρες, ώστε να αποφευχθεί αυτού του είδους το ατύχημα και αν προ της εκτροπής υπήρξε εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου ή φυσικού προσώπου.

Με πολλή αγωνία περιμένουμε, αφού βελτιωθεί η υγεία της νυν συζύγου του και μητέρας του ολίγων μηνών δεύτερου παιδιού του να μας διευκρινίσει και να μας αποκαλύψει το τι ακριβώς προηγήθηκε της τελευταίας σκηνής του τραγικού για τον αείμνηστο Γεώργιο Μονογυιό ατυχήματος.

Σημειωτέον, ότι ο εκλιπών είχε σημαντικότατη περιουσία και δύο πολύ επιτυχημένες επιχειρήσεις στη Μύκονο.

Παρακαλούμε τον οιονδήποτε αυτόπτη μάρτυρα ή οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για την πορεία του αυτοκινήτου πριν προσκρούσει στο δέντρο και αναφλεγεί να επικοινωνήσει με το δικηγορικό μας γραφείο».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ