Τρίτη 04 Νοεμβρίου 2025

Αναβολή στη δίκη του 55χρονου που πυροβόλησε 15χρονο επειδή… έκανε φασαρία

Ο 55χρονος κατηγορείται για τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της παράνομης οπλοφορίας και παράνομης οπλοχρησίας.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αναβολή στη δίκη του 55χρονου που πυροβόλησε 15χρονο επειδή… έκανε φασαρία eurokinissi

Αναβλήθηκε για τις 11 Νοεμβρίου η δίκη του 55χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι πυροβόλησε παρέα ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας 15χρονος.

Ο ανήλικος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Το αίτημ αναβολής στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο προέβαλαν οι συνήγοροι υπεράσπισης. Ο 55χρονος κατηγορείται για τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της παράνομης οπλοφορίας και παράνομης οπλοχρησίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Επανομή. Ο ίδιος έχει ισχυριστεί προανακριτικά, σύμφωνα με το ERTnews, ότι το έκανε επειδή οι ανήλικοι, τον έβρισαν και του πέταξαν πέτρες.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ