Ανάβυσσος: Στον Εισαγγελέα δύο υπεύθυνοι καταστημάτων για παράνομη κατάληψη παραλίας
Σε βάρος των δύο ιδιοκτητών των καταστημάτων και των προσωρινά υπεύθυνων, σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατάληψη παραλίας ενώ ενημερώθηκαν οι συναρμόδιοι φορείς.

Αστυνομικοί του Τμήματος Σαρωνικού πραγματοποίησαν χθες το πρωί εξόρμηση σε παραλία της Αναβύσσου για την διασφάλιση της ελεύθερης πρόσβασης του κοινού στις παραλίες.
Στο πλαίσιο της εξόρμησης, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ, συνελήφθησαν δύο προσωρινοί υπεύθυνοι καταστημάτων τα οποία, ενώ κατείχαν άδεια καντίνας, είχαν προβεί σε τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων και ηχείων μετατρέποντάς τα σε open bars και επιπλέον είχαν εγκαταστήσει σε μεγάλη έκταση της παραλίας ομπρέλες και ξαπλώστρες.
Σε βάρος τους και σε βάρος των δύο ιδιοκτητών των καταστημάτων, σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατάληψη παραλίας ενώ ενημερώθηκαν οι συναρμόδιοι φορείς.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ελευσίνα: Αναγκαστική προσθαλάσσωση πυροσβεστικού ελικοπτέρου – Σώα τα μέλη του πληρώματος Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στον Ασπρόπυργο Αίγιο: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για προσβολή εθνικού συμβόλου Φλώρινα: Σύλληψη κτηνοτρόφου για παράνομες επιδοτήσεις μέσω ΟΠΕΚΕΠΕ Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Τις επόμενες ημέρες ξεκινούν δεσμεύσεις περιουσιών»Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr