Άνω Λιόσια: Συνελήφθη 15χρονος για επίθεση με κλωτσιές σε βάρος συνομηλίκων του – ΒΙΝΤΕΟ

Ο ανήλικος συλληφθείς, κατηγορείται για απλή σωματική βλάβη κατά συναυτουργία. Εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στο Τ.Α. Φυλής, όπου αναγνωρίσθηκε ως ένας εκ των δραστών της ανωτέρω επίθεσης.

NEWSROOM
Άνω Λιόσια: Συνελήφθη 15χρονος για επίθεση με κλωτσιές σε βάρος συνομηλίκων του – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά με τη βία ανηλίκων. Το φαινόμενο εντείνεται και λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις, με τους ειδικούς να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου.

Ένα ακόμα περιστατικό βίας ανηλίκων συνέβη αυτή τη φορά στα Άνω Λιόσια. Το βράδυ της Παρασκευής, στην Πλατεία Ηρώων, ομάδα ατόμων επιτέθηκε σε δύο ανήλικους και τους κτύπησε με γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι και στο σώμα.

 

Βία ανηλίκων: Συνελήφθη ένας 15χρονος

Στο πλαίσιο του αυτοφώρου συνελήφθη το βράδυ της ίδιας μέρας στα Άνω Λιόσια, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, ανήλικος, ο οποίος κατηγορείται για απλή σωματική βλάβη κατά συναυτουργία.

Μετά από αναζητήσεις, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν τον κατηγορούμενο ανήλικο και τον οδήγησαν στο Τ.Α. Φυλής, όπου αναγνωρίσθηκε ως ένας εκ των δραστών της ανωτέρω επίθεσης και συνελήφθη.

Δικογραφία σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Φυλής.

EUROKINISSI

Αυξάνονται τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης, όπως έγραψε το dikastiko.gr, ένας 17χρονος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού, από ομάδα ανηλίκων οι περισσότεροι εκ των οποίων είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Ο νεαρός δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα με γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και στο κεφάλι ενώ ένας από τους εμπλεκόμενους τον χτύπησε και με σιδερογροθιά. Το παιδί χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς», λόγω των χτυπημάτων που είχε δεχθεί κυρίως στο πίσω μέρος του κεφαλιού από το μεταλλικό αντικείμενο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να υποβληθεί σε εξετάσεις. Ο 17χρονος υπέδειξε σε αστυνομικούς της ομάδας Δίας βορειοανατολικής Αττικής ως υποκινητή της επίθεσης έναν 14χρονο ο οποίος προσήχθη στο Τ.Α. Μεταμόρφωσης και λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη, ενώ οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και στη μητέρα του για παραμέληση εποπτείας ανήλικου.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ