Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Ανοιχτή η Αθηνών – Λαμίας – Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες η κίνηση

Οι οδηγίες του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας για την κίνηση στη Ν.Ε.Ο Αθηνών - Λαμίας.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ανοιχτή η Αθηνών – Λαμίας – Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες η κίνηση eurokinissi

Ανοιχτή η Αθηνών-Λαμίας. Μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων διεξάγεται η κίνηση. Όπως είχε γράψει και το dikastiko.gr, η Εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας, είχε κλείσει εξαιτίας της έντονης χιονόπτωσης που έφερε η κακοκαιρία “Barbara”.

Από την 17:25΄ ώρα σήμερα 05.02.2023 επιτρέπεται η κυκλοφορία οχημάτων (εξαιρουμένων των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη μέχρι το ύψος του Α/Κ Οινοφύτων (χ/θ 52,000).

Διευκρινίζεται ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη μέχρι τη χ/θ 57,300 (όρια Ν. Αττικής) εξακολουθεί να ισχύει.

Παρακαλούνται οι οδηγοί εν λόγω οχημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους στα ανωτέρω οδικά τμήματα προς αποφυγή ταλαιπωρίας τους και δημιουργίας πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων και να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ