Πέμπτη 09 Φεβρουαρίου 2023

Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο: Μέχρι 14 Ιουνίου η υποβολή αιτήσεων μετάθεσης και δήλωσης προτίμησης τοποθέτησης από δικαστικούς λειτουργούς

Τι ορίζεται σε ανακοίνωσή του ενόψει και των υπηρεσιακών μεταβολών, που ήδη έχουν ξεκινήσει στο πλαίσιο πρόσφατων συνεδριάσεων του Συμβουλίου.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο: Μέχρι 14 Ιουνίου η υποβολή αιτήσεων μετάθεσης και δήλωσης προτίμησης τοποθέτησης από δικαστικούς λειτουργούς ΠΗΓΗ: EUROKINISSI

Προθεσμία μέχρι την Τρίτη 14 Ιουνίου έχουν δικαστικοί λειτουργοί να υποβάλλουν αιτήσεις μετάθεσης, καθώς και δηλώσεις προτιμήσεως για την τοποθέτηση των κρινόμενων για προαγωγή.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται συγκεκριμένα πως «εν όψει των υπηρεσιακών μεταβολών, οι οποίες θα αποφασισθούν από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο Διοικητικής Δικαιοσύνης (Α.Δ.Σ.Δ.Δ.) κατά τις συνεδριάσεις του μηνός Ιουνίου 2022, οι σχετικές με την τοποθέτηση δηλώσεις προτίμησης των κρινομένων Παρέδρων Δ.Δ για διορισμό (προαγωγή) σε θέσεις Πρωτοδικών Δ.Δ, καθώς και οι αιτήσεις μετάθεσης Πρωτοδικών Δ.Δ., πρέπει να έχουν περιέλθει στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και συγχρόνως να έχουν κοινοποιηθεί στη Γενική Επιτροπεία (e-mail: [email protected]) το αργότερο  μέχρι την Τρίτη  14 Ιουνίου 2022 και ώρα 13.00».

Δικαστικοί λειτουργοί αιτήσεις μετάθεσης

Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Όπως διευκρινίζεται από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο οι Πρωτοδίκες που έχουν ήδη υποβάλει αιτήσεις μετάθεσης, δεν χρειάζεται να υποβάλουν νέες αιτήσεις.

Ήδη, όπως έγραψε το dikastiko.gr έχουν γίνει οι επιλογές από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο για 15 νέους Εισαγγελείς Πρωτοδικών, 74 νέους Προέδρους Πρωτοδικών, καθώς και για 44 νέους Προέδρους Εφετών, 9 νέους Εισαγγελείς Εφετών, 14 νέους αντεισαγγελείς Εφετών και για 70 νέους εφέτες της χώρας.

Επιλέχθηκαν επίσης από το Συμβούλιο και οι δεκαέξι νέοι Αρεοπαγίτες και 5 νέοι Αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου, μεταξύ των προέδρων και των εισαγγελέων Εφετών.

Ανακοινώθηκαν και οι τοποθετήσεις νεοπροαχθέντων Εισαγγελέων και Αντεισαγγελέων Εφετών, νεοπροαχθέντων Εισαγγελέων και Αντεισαγγελέων Πρωτοδικών, καθώς και οι μεταθέσεις Εισαγγελέων και Αντεισαγγελέων Εφετών και Πρωτοδικών.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ