Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Απαγχονισμός στο Μοσχάτο: Παρέμβαση της χήρας του 50χρονου ασφαλιστή που βρέθηκε νεκρός

«Είναι εδώ με τα παιδιά της και παρακαλεί να την αφήσετε στο πένθος της». Ο δικηγόρος της Αλ. Αθανασόπουλος απαντά στις αιτιάσεις περί εμπλοκής της και σε αναφορές πως δήθεν πήρε χρήματα από τους λογαριασμούς και έφυγε στην Αλβανία.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Απαγχονισμός στο Μοσχάτο: Παρέμβαση της χήρας του 50χρονου ασφαλιστή που βρέθηκε νεκρός eurokinissi

Σε παρέμβαση για όσα γράφονται και διακινούνται τις τελευταίες ώρες σχετικά με πιθανή εμπλοκή της σε παραβατικές συμπεριφορές προέβη η χήρα του 50χρονου ασφαλιστή που βρέθηκε απαγχονισμένος στο Μοσχάτο.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος της, Αλέξης Αθανασόπουλος, ενημερώνει πως το πρωί της Πέμπτης πρόκειται να δηλωθεί παράσταση προς υποστήριξης της κατηγορίας για την πράξη της ανθρωποκτονίας με πρόθεση, σε βάρος του εκλιπόντος συζύγου της.

Παράλληλα, ο κ. Αθανασόπουλος σημειώνει πως τόσο η ίδια όσο και τα δύο ανήλικα παιδιά της βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και καλεί όσους ενδιαφέρονται για την υπόθεση να δείξουν σεβασμό προς το πένθος της οικογένειας.

Τέλος, σε σχέση με τις αναφορές περί εμπλοκής της σε παραβατική δραστηριότητα, ο συνήγορος της χήρας του 50χρονου, τονίζει πως πρόκειται για συκοφαντικές και αναληθείς ανακοινώσεις, διαψεύδοντας πως η εντολέας του διέφυγε στην Αλβανία έχοντας πάρει χρήματα από κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς με το σύζυγό της.

Αλέξης Αθανασόπουλος

ergatikoi.com

Χήρα 50χρονου ασφαλιστή: Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγόρου Αλέξη Αθανασόπουλου

Αναφορικά με την ανθρωποκτονία και τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για το πρόσωπό της χήρας του, την οποία εκπροσωπεί το δικηγορικό μας γραφείο, αναφέρω τα ακόλουθα:

Αύριο κιόλας νωρίς το πρωί πρόκειται να δηλωθεί παράσταση προς υποστήριξης της κατηγορίας για την πράξη της ανθρωποκτονίας με πρόθεση, σε βάρος του εκλιπόντος συζύγου της.

Τόσο η ίδια όσο και τα δύο ανήλικα παιδιά της βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ζητούν από όλους, όσοι δείχνετε ενδιαφέρον για την υπόθεση, να σεβαστείτε το πένθος το οποίο βιώνουν και την επιθυμία τους να μην προβούν σε δηλώσεις.

Η εντολέα μας λυπάται για τις αναληθείς και συκοφαντικές ανακοινώσεις περί δήθεν εμπλοκής της σε παραβατικές συμπεριφορές και ειδικότερα ότι δήθεν πήρε χρήματα από κοινό λογαριασμό με τον εκλιπόντα σύζυγό της και διέφυγε στην Αλβανία. Καλούμε όλους να απόσχουν στο μέλλον από τέτοιες παντελώς αναληθείς αναφορές.

Δηλώνει ρητώς πως ουδεμία εμπλοκή έχει με τις φερόμενες εγκληματικές πράξεις που αποδίδονται στον εκλιπόντα σύζυγό της και ασφαλώς δεν έχει διαφύγει στην Αλβανία, αλλά βρίσκεται στην Ελλάδα με τα παιδιά της. Είναι δε στη διάθεση όλων των αρμοδίων Αρχών για οποιονδήποτε έλεγχο των τραπεζικών της λογαριασμών, τόσο των προσωπικών της, όσο και των συγγενών της.

Αθήνα, 18 Ιανουαρίου 2023

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος, Αλέξης Αθανασόπουλος

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ