Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Απίστευτη επίθεση Κούγια κατά της έδρας στη δίκη Πισπιρίγκου: “Επηρεάζετε την κρίση του Δικαστηρίου” είπε στην πρόεδρο – Κατήγγειλε μεροληπτική διαδικασία – ΒΙΝΤΕΟ

Αφορμή η κατάθεση της ιατροδικαστού Ουρανίας Δημακοπούλου πως δεν υπήρξε δηλητηρίαση της Τζωρτζίνας από κεταμίνη.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Απίστευτη επίθεση Κούγια κατά της έδρας στη δίκη Πισπιρίγκου: “Επηρεάζετε την κρίση του Δικαστηρίου” είπε στην πρόεδρο – Κατήγγειλε μεροληπτική διαδικασία – ΒΙΝΤΕΟ eurokinissi

Ξέσπασμα του Αλέξη Κούγια στη δίκη Πισπιρίγκου, όπου επιτέθηκε κατά της προέδρου του Δικαστηρίου για επηρεασμό της κρίσης, αλλά και για μεροληπτική διαδικασία σε βάρος της κατηγορούμενης.

«Δεν θα καταστρέψετε και αυτή τη μάρτυρα, έχετε βγάλει ομόφωνες αποφάσεις για αυτονόητα αιτήματα, επηρεάζετε την κρίση του Δικαστηρίου» είπε προς την πρόεδρο ο συνήγορος της κατηγορούμενης, Αλέξης Κούγιας.

Ξέσπασμα Κούγια στη δίκη Πισπιρίγκου

Eurokinissi

Είχε προηγηθεί η κατάθεση της ιατροδικαστή Ουράνιας Δημακοπούλου. «Δεν υφίσταται η δηλητηρίαση από κεταμίνη» είπε από την αρχή της κατάθεσής της η ιατροδικαστής Ουράνια Δημακοπούλου, που καταθέτει ως μάρτυρας υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου. Μάλιστα, προσδιόρισε ως αιτία θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας Δασκαλάκη την «υποθρεψία σε έδαφος ατροφίας βασικών οργάνων, (καρδιά, πνεύμονες, νεφροί) σε έδαφος αντιδραστικής ιωσινοφυλίας, σε έδαφος επιληψίας».

Η μάρτυρας άφησε αιχμές τόσο για την τοξικολογική έκθεση, όσο και για την ιατροδικαστική έκθεση του Σωτήρη Μπουζιάνη. «Ο κ. Μπουζιάνης κρατάει τις αποστάσεις του. Στο συμπέρασμα δεν γράφει ότι είναι ανθρωποκτονία» επεσήμανε η μάρτυρας με την πρόεδρο να απαντά πως αυτό το αποφασίζει το δικαστήριο.

Ξέσπασμα Κούγια στη δίκη Πισπιρίγκου: «Επτά μήνες γίνεται μεροληπτική διαδικασία σε βάρος της κ. κατηγορουμένης»

«Έλεος, ο ιατροδικαστής για αυτό το λόγο καλείται. Έχω κάνει 1000 ανθρωποκτονίες και ο ιατροδικαστής γράφει ανθρωποκτονία. Δεν θα καταστρέψετε και αυτή τη μάρτυρα, έχετε βγάλει ομόφωνες αποφάσεις για αυτονόητα αιτήματα, επηρεάζετε τη κρίση του δικαστηρίου κ. πρόεδρε… Έχω ένα ιερό καθήκον δεν κοιμάμαι για αυτή την υπόθεση. Κρατάνε μια αθώα γυναίκα στη φυλακή. …είναι υποχρεωτικό για τον ιατροδικαστή να γράψει ανθρωποκτονία επτά μήνες γίνεται μεροληπτική διαδικασία σε βάρος της κ. κατηγορουμένης» ξέσπασε ο συνήγορος της κατηγορουμένης Αλέξης Κούγιας.

Η κ. Δημακοπούλου επεμεινε ότι τα «6,5 ml κεταμίνης θεωρείται εντός θεραπευτικών συγκεντρώσεων και ορίων. Η τοξικολογική λέει ότι τα 6,5 ml αναφέρονται σε αναφερόμενα περιστατικά θανάτου. Με ένα φάρμακο που τον ενοχοποιούμε γίνεται σύγκριση μεταξύ αγοριού, κοριτσιού, βρέφους και ενός 9χρονου, ενήλικου και ανήλικου. Το αλκοόλ δεν έχει καμία συσχέτιση με δικό μας περιστατικό. Στη βιβλιογραφία δεν υπάρχει κανένα περαστικό θανάτου σε νοσοκομείο από κεταμίνη που να ενοχοποιείται κάποιος. Είναι ένας ασφαλές φάρμακο».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ