Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Απίστευτο: 500 οπαδοί του Ολυμπιακού ανέβηκαν στην Ακρόπολη και απαιτούσαν να σηκώσουν πανό

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού εισέβαλλαν ξαφνικά στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης προπηλακίζοντας τους αρχαιοφύλακες και ζητώντας να υψώσουν πανό για την ομάδα τους

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Απίστευτο: 500 οπαδοί του Ολυμπιακού ανέβηκαν στην Ακρόπολη και απαιτούσαν να σηκώσουν πανό

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού , οι οπαδοί του Ολυμπιακού «εισέβαλλαν ξαφνικά στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης» προπηλακίζοντας μάλιστα τους αρχαιοφύλακες.

Η ίδια ανακοίνωση τονίζει πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού απαίτησαν να κάνουν ό, τι είχαν κάνει οπαδοί του Παναθηναϊκού πέντε χρόνια πριν στην Ακρόπολη, ενώ ευτυχώς δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός και καμία φθορά στο μνημείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού:

«Σήμερα το απόγευμα, φίλαθλοι του Ολυμπιακού εισέβαλαν ξαφνικά στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, αφού προπηλάκισαν τους αρχαιοφύλακες. Από την Αστυνομία εκτιμάται ότι ο αριθμός των οπαδών ήταν περίπου 500 άτομα.

Το φυλακτικό προσωπικό της Ακρόπολης αντέδρασε με ψυχραιμία. Κάλεσε την Αστυνομία και προσπάθησε να τους κρατήσει εκτός του χώρου, αλλά ο αριθμός των οπαδών ήταν συντριπτικά μεγαλύτερος. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ανέβηκαν στον Βράχο, και αφού κράτησαν για λίγα λεπτά πανό της ομάδας τους, αποχώρησαν.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ