Κυριακή 05 Δεκεμβρίου 2021

Απίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Πήγαν στην εκταφή της μητέρας τους και βρήκαν τον τάφο άδειο – ΒΙΝΤΕΟ

Σε δίκη παραπέμφθηκαν η διευθύντρια του νεκροταφείου καθώς και δύο υπάλληλοι. Σήμερα, οι τρεις κατηγορούμενοι αθωώθηκαν

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Απίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Πήγαν στην εκταφή της μητέρας τους και βρήκαν τον τάφο άδειο – ΒΙΝΤΕΟ

Αντιμέτωπα με ένα απίστευτο περιστατικό βρέθηκαν δύο αδέλφια από τη Θεσσαλονίκη όταν πήγαν στο νεκροταφείο για την εκταφή της μητέρας τους και βρήκαν άδειο τον τάφο. Σύμφωνα με το Mega, το περιστατικό συνέβη τον Ιούνιο του 2018 ενώ η στη δίκη που πραγματοποιήθηκε οι τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση αθωώθηκαν.

Έκπληκτα τα δύο αδέρφια συνειδητοποίησαν πως όχι μόνο ο τάφος είναι άδειος, δεν υπήρχε τίποτα, ούτε τα οστά, ούτε καν τα σεντόνια.

Σε δίκη παραπέμφθηκαν η διευθύντρια του νεκροταφείου καθώς και δύο υπάλληλοι. Σήμερα, οι τρεις κατηγορούμενοι αθωώθηκαν με την απόφαση του δικαστηρίου.

Ωστόσο, το τί πραγματικά συνέβη δεν έχει διευκρινιστεί καθώς ακόμη δεν έχουν βρεθεί τα οστά της γυναίκας. Ο δικηγόρος των δύο υπαλλήλων που παραπέμφθηκαν σε δίκη και αθωώθηκαν, Απόστολος Κοπανίδης, μίλησε στο LIVE NEWS για το περιστατικό.

«Κάποιες μέρες πριν από την εκταφή γίνεται μία διεργασία στο μνήμα, προκειμένου να απαλύνει τον πόνο των συγγενών από τη διαδικασία. Όταν οι υπ0άλληλοι πήγαν να αφαιρέσουν κάποιο μέρος από το χώμα και το μνήμα, δεν παρατήρησαν ότι έλειπε ολόκληρο το φέρετρο, καθώς υπάρχει αρκετός όγκος από χώμα, και δεν φάινεται κάτι ύποπτο», δήλωσε ο δικηγόρος.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ