Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Αποκάλυψη: Από τη Νευροχειρουργική του Νοσοκομείου Βόλου η αναρρωτική του επιθεωρητή του ΟΣΕ – ΒΙΝΤΕΟ

Η άδεια φέρεται να υπογράφηκε από γιατρό με εντολή άνωθεν, γεγονός που θα διερευνηθεί στο πλαίσιο εισαγγελικής έρευνας.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αποκάλυψη: Από τη Νευροχειρουργική του Νοσοκομείου Βόλου η αναρρωτική του επιθεωρητή του ΟΣΕ – ΒΙΝΤΕΟ EUROKINISSI

Από γιατρό Επιμελητή της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου, κατόπιν εντολής συναδέλφου του, φέρεται να δόθηκε η αναρρωτική άδεια στον επιθεωρητή του ΟΣΕ Λάρισας, λίγες μόλις ώρες μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Όπως αποκαλύπτουν σήμερα τα gegonota.news, την άδεια φέρεται να υπογράφει γιατρός, ο οποίος θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν εξέτασε τον επιθεωρητή πριν υπογράψει την άδεια, ενώ ο επιθεωρητής δεν είχε περάσει ούτε από το ΤΕΠ, ούτε από τα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Βόλου.

Η άδεια φέρεται να υπογράφηκε από γιατρό με εντολή άνωθεν, γεγονός που θα διερευνηθεί στο πλαίσιο εισαγγελικής έρευνας. Ο γιατρός βρίσκεται σε ταραχή διότι φέρεται να έκανε εξυπηρέτηση “καλή τη πίστει” σε συνάδελφό του και μόλις χθες Κυριακή συνειδητοποίησε σε ποιον έδωσε την άδεια. “Δεν έχω να δηλώσω τίποτα”, είπε ο ίδιος στα gegonota.news που επικοινώνησαν μαζί του και έκλεισε το τηλέφωνο.

Τέμπη

EUROKINISSI

Η διοίκηση του “Αχιλλοπούλειου” φέρεται να είχε άγνοια για την υπογραφή της αναρρωτικής. 

Τέμπη: Κατεπείγουσα έρευνα διέταξε ο Πλεύρης

Σημειώνεται, όπως έγραψε το dikastiko.gr, ότι με εντολή του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη ζητήθηκε κατεπείγουσα έρευνα για να εξετασθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις που χορηγήθηκε αναρρωτική άδεια αμέσως μετά το τραγικό δυστύχημα στον προϊστάμενο του σταθμάρχη που τον τοποθέτησε στη βάρδια προκειμένου να αναζητηθούν άμεσα ευθύνες από τους γιατρούς που τη χορήγησαν.

Παράλληλα δόθηκε εντολή να τεθούν σε αργία όσοι προκύψει ότι εμπλέκονται. Οι πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας ανέφεραν πως ο επιθεωρητής πήρε αναρρωτική ενός μήνα λίγες ώρες μετά την τραγωδία, με τη συγκεκριμένη κίνηση να προκαλεί πολλά ερωτήματα.

Ο συγκεκριμένος επιθεωρητής είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία όλων των ελληνικών σιδηροδρόμων από τον σταθμό της Λάρισας μέχρι και τον σταθμό του Αιγινίου Πιερίας.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ