Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Απόλυση λόγω… Covid 19 για πρώην άσο του Ολυμπιακού

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Απόλυση λόγω… Covid 19 για πρώην άσο του Ολυμπιακού

Από την ομάδα της Άντερλεχτ, απολύθηκε ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, Παρ Ζέτερμπεργκ, ο οποίος εργαζόταν ως βοηθός προπονητή. Στην ανακοίνωσή της η η βελγική ομάδα επικαλέστηκε για την απόλυση του Ζέτερμπεργκ τις οικονομικές επιπτώσεις από την κρίση της νόσου Covid 19.

Το Βέλγιο πλήττεται από τον Covid 19, όπως οι περισσότερες χώρες της Ευρώπης, με το ποδόσφαιρο να μην έχει μείνει φυσικά ανεπηρέαστο και τον πρώην άσο του Ολυμπιακού -την τριετία 2000-2003- και “θρύλο” της Άντερλεχτ, Παρ Ζέτερμπεργκ, να αποτελεί το πρώτο οικονομικό “θύμα” αυτής της κατάστασης.

Συγκεκριμένα η Άντερλεχτ προχώρησε στην απόλυση του Ζέτερμπεργκ, ο οποίος ήταν βοηθός του προπονητής των “μωβ”, Φράνκι Βερκάουτερεν, στο πλαίσιο περικοπών προκειμένου να περιορίσει τις οικονομικές απώλειες από τον κορονοϊό, όπως ανακοινώθηκε.

“Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, όπως κι όλοι οι τομείς δέχονται ένα μεγάλη πλήγμα από τον κορονοϊό. Θα έχει μεγάλες επιπτώσεις στην οικονομική κατάσταση. Γι’ αυτό η Άντερλεχτ προετοιμάζεται για ν’ ανταπεξέλθει στις οικονομικές απώλειες που φέρει η αναστολή της αγωνιστικής δράσης. Αποφασίσαμε σε αυτό το πλαίσιο να προχωρήσουμε στη λύση της συνεργασίας μας με τον Παρ Ζέτερμπεργκ, ο οποίος παραμένει θρύλος για το κλαμπ”, ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των Βέλγων.

Ο Ζέτερμπεργκ -που ανήκει σε ευπαθή ομάδα ως διαβητικός- δεν έκρυψε την απορία και τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός, δηλώνοντας από την πλευρά του: “Είμαι έκπληκτος. Δεν το περίμενα. Έλυσαν το συμβόλαιό μου χωρίς εξήγηση. Δεν είμαι λυπημένος, αλλά απογοητευμένος. Η ομάδα έτσι θα γλιτώσει χρήματα; Μήπως δεν είναι ικανοποιημένη από εμένα; Ότι και αν συμβαίνει πρέπει να το αποδεχθώ”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ