Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

Αποζημίωση για τους κατόχους καρτών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς – Πώς θα δοθεί

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αποζημίωση για τους κατόχους καρτών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς – Πώς θα δοθεί

Θα υπάρξει μια αποζημίωσε ανάλογη με τη διάρκεια της χρήσης της κρίσης. Αυτή την αποζημίωση θα την επιστρέψουμε όταν θα πάει ο χρήστης της μηνιαίας ή της ετήσιας κάρτας να την ανανεώσει.

Αν για παράδειγμα κάποιος αγόρασε μια ετήσια κάρτα που κοστίζει σήμερα 300 ευρώ, κι ας υποθέσουμε ότι αυτή η κρίση διαρκέσει 30 ημέρες, ή 60 ημέρες ή 70 ημέρες, τότε στην επόμενη αγορά της κάρτας του, είτε είναι ετήσια είτε είναι μηνιαία, θα αφαιρεθεί αυτό το ποσό και θα δικαιούται ένα εκπτωτικό πακέτο» είπε ο κ. Καραμανλής, εξηγώντας ότι αυτό γίνεται γιατί κάποιοι είχαν προπληρώσει τις κινήσεις του.

Επίσης ο κ. Καραμανλής ανακοίνωσε ότι θα δοθεί έκπτωση 10% και για την αγορά νέας κάρτας, προκειμένου να βοηθηθούν οι πολίτες, αλλά και να τονωθούν και τα έσοδα του ΟΑΣΑ.

«Επίσης, αυτός ο οποίος έχει πάρει το πιστωτικό μπορεί να το μεταφέρει και στην αγορά της ετήσιας κάρτας, έτσι ώστε να έχει ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση» ανέφερε. Έτσι, η έκπτωση 10% μπορεί να συνδυαστεί με την αποζημίωση και ο χρήστης να έχει μεγαλύτερα οφέλη.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ