Δευτέρα 02 Οκτωβρίου 2023

Άρειος Πάγος: Αγιασμός για τη νέα Δικαστική χρονιά από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών – Εκτενές φωτορεπορτάζ

Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου προσέφερε εκ μέρους των συναδέλφων - συνεργατών ένα συμβολικό ποσό για τις φιλανθρωπικές δράσεις της Αρχιεπισκοπής.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Άρειος Πάγος: Αγιασμός για τη νέα Δικαστική χρονιά από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών – Εκτενές φωτορεπορτάζ eurokinissi

Αγιασμός τελέστηκε στον Άρειο Πάγο από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο ο οποίος ευχήθηκε «καλή και ουσιαστική χρονιά» μετά το πέρας της τελετής.

Τον Αρχιεπίσκοπο συνόδευαν ο Πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης και ο Αρχιδιάκονος Ιωάννης Μπούτσης.

Αγιασμός στον Άρειο Πάγο

eurokinissi

Τους ιερείς υποδέχθηκαν η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Μαρία Γεωργίου, ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ισίδωρος Ντογιάκος, ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κώστας Τσιάρας, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Γιώργος Κώτσηρας, Δικαστές και Εισαγγελείς.

Αγιασμός στον Άρειο Πάγο

eurokinissi

Αφού ολοκληρώθηκε ο αγιασμός στον Άρειο Πάγο ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, καρποφόρα, ουσιαστική και με ειρηνική διάθεση να αντιμετωπίζονται όλες οι δυσκολίες. Κατόπιν, η πρόεδρος ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο για την παρουσία του και τις ευχές του. Επίσης, σημείωσε ότι αποφάσισαν να καταθέσουν ένα συμβολικό ποσό για τις φιλανθρωπικές δράσεις της Αρχιεπισκοπής τονίζοντας πως το έργο που επιτελείται είναι πολύ σημαντικό και ουσιαστικό.

Από την πλευρά του και ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου προσέφερε εκ μέρους των συναδέλφων – συνεργατών ένα συμβολικό ποσό για τις φιλανθρωπικές δράσεις της Αρχιεπισκοπής και εξήρε το κοινωνικό έργο.

eurokinissi

Ο Μακαριώτατος ευχαρίστησε πολύ για την συμπαράσταση στο έργο της Αρχιεπισκοπής και προσέφερε ως αναμνηστικό μία εικόνα του Αποστόλου Παύλου που κηρύττει στους Αθηναίους.

eurokinissi

eurokinissi

eurokinissi

eurokinissi

eurokinissi

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ